pondelok 1. augusta 2011

Letné sandálky, v ktorých vykročíte jedna radosť




Koľko párov letných topánok máte doma vy? Malé číslo to zrejme nebude, pretože každým rokom sa na trhu objaví toľko lákavých modelov, že odolajú len tie najsilnejšie. Aj túto sezónu nás zaplavilo niekoľko zaujímavých trendov a jedným z najsilnejších sú nízke sandálky.

Všade samé sandále

O topánkach na vyvýšených podrážkach či opätkoch sme hovorili včera a takisto sme vám ponúkli galériu plný nádherných vysokých kúskov. Dnes sa však postavíme nohami pevne na zem a „nazujeme" vám jeden z hlavných trendov sezóny. Nízke sandálky sú tým, čo by vám toto leto chýbať nemalo, pretože sú pohodlné, dobre vyzerajú a stali sa doslova hitom. Od šľapiek síce nemajú ďaleko, no predsa len majú minimálne o jeden remienok navyše, čo tento rok rozhodlo.

Zakryte členok

Vďaka spomínanému remienku vám sandále držia pevne na nohe, no tento rok vám pohodlné obutie zaisťuje aj niečo iné ako len remienok. Okolo členka sa vám môže vinúť manžeta či vyvýšený vrch topánky, ktorý je na tohtoročných sandáloch obrovským hitom. Zahalené členky a takmer nahý priehlavok nohy si obľúbili milióny žien a z „topánkových sandálov" spravili letný hit.

Odhalená noha

Sandále na žabkový spôsob takisto slávia veľký úspech, no ukazujú sa aj v modernejších či rafinovanejších prevedeniach. Stále sa nosia klasické Y-psilonové uchytenia, no v móde sú aj minimalistické flip-flopové prvky. Palec na nohe môžete vsunúť do malého remienka, ktorý zachytí iba tento jeden prst, prípadne medzi prvé dva prsty zasuniete vyvýšený gombík či inú ozdobu. Takéto topánky celkom odhaľujú váš priehlavok a dávajú priestor zaujímavému zdobeniu okolo členka.

Pásiky úplne všade

Ako sme spomínali už včera pri vysokých topánkach, aj tie nízke celkom pohltil remienkový trend. Neplnia totiž len funkciu praktickú - ako spôsob pevného držania na nohe, ale aj funkciu estetickú. Minimum pásikov, ktoré sa rafinovane tiahnu cez nohu, odhalia vašu kožu, množstvo remienkov zase púta pozornosť zaujímavým výzorom. Z pásikov niektorí dizajnéri dokonca vytvárajú slová a vzory, čo pôsobí ešte hravejším dojmom.
Ak sa neviete rozhodnúť, ktorým sandálom dať tento rok prednosť, asi vám to veľmi neuľahčíme. Ponúkame vám totiž galériu plnú úžasných letných kúskov, ktoré stoja za to.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára