utorok 9. augusta 2011

Krásne nechty? Žiadny problém


Aké nechty, taký človek. Na prvý pohľad podľa nechtov môžete spoznať, či sa človek o svoje nechty stará, alebo ich má neupravené, špinavé a pod Nechty hrajú dôležitú úlohu vo vzhľade vašich rukách a upútavajú na seba, preto je dôležité správne je tvarovať a starať sa o ne. 

Väčšina žien túži po perfektne tvarovaných a zaujímavých nechtoch. Prinášame vám tu pár tipov, ako možno dosiahnuť krásnych a príťažlivých nechtov. nechty môžete udržať v dobrom stave a nebude vás to stáť príliš času ani námahy.

Ako správne nalakovať nechty:


  • Najprv by ste mali použiť odlakovač. Ten zbaví vaše nechty skvele mastnoty, starého laku a dosiahnete tak toho, že vám lak na nechtoch dlhšie vydrží.

  • Neviete si rady s Francúzskou manikúrou? Pomôže vám biela ceruzka na nechty. Vďaka nej sa stane aplikácie jednoduchšie. Pre väčší efekt pretrite nechty bezfarebným lakom.

  • I keď sú dnes aj rýchloschnúce laky, predsa len si dajte načas a nechajte lak riadne zaschnúť, než začnete konať nejakú činnosť, zvlášť ak ste naniesli lak vo viacerých vrstvách.

  • Vždy po aplikácii otrite vrch laku vatovým tampónom. Vyčistíte tak okraj fľaštičky od laku a predídete prilepenie viečka k fľaštičke.

  • Pamätajte si, že je oveľa lepšie použiť na nechty viac tenkých vrstiev ako jednu silnú. Tenká vrstva totiž rýchlejšie schne a dlhšie vydrží.

  • Nenechávajte starý lak príliš dlho na nechtoch. Radšej ho odstráňte a znovu použite lak raz alebo dvakrát týždenne. Dajte si tiež niekedy od lakovanie nechtov pauzu a nechajte nechty nejakú dobu prírodné. Laky môžu vaše nechty vysušovať. V dnešnej dobe však už môžete zohnať odlakovač s hydratačnou zložkou. Ten vám pomôže hydratovať a znovu obnoviť nechty.

  • Skúste masáž rúk. Masáž ruky prekrví a povzbudí tak rast nechtov.



Ako na pilovanie?

Pri pilovanie nechtov sa vždy uistite, že nepilujete úplné "rohy" nechtov, pretože to oslabuje nechty a tie sa potom ľahšie štiepia. Pilujte nechty vždy v jednom smere.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára