utorok 9. augusta 2011

Ako žiť s umelými nechtami


Užitočné Rady V žiadnom prípade si nesmiete myslieť, že umelým spevnením alebo predĺžením prírodných nechtov Vaše problémy s nimi končia!

Prvých pár hodín po modeláži, niekedy aj celý deň budete mať pocit, že sú vaše nechty ťažšie alebo budete mať necitlivé prsty a nechty. Pri Vašej prvej návšteve nechtového štúdia odporúčame tzv "prirodzenú dĺžku nechtov" - zodpovedá približne 3-4 mm dĺžky voľného okraja - špičky nechtov, zaručuje dlhšiu trvanlivosť a spokojnosť so službou za ktorú zaplatíte.

Materiál, ktorý sa nanáša na vlastný necht je vysoko kvalitný, neagresívny umelá hmota. V žiadnom prípade sa žiadna jej zložka neuvoľňuje do ľudského organizmu, je šetrná voči nechtom. Predpokladáme, že i Vy viete, že umelá hmota sa dá neopatrným zaobchádzaním poškodiť. V našom prípade - zlomiť.

Nerobte veci zbrklo, Vaše pohyby rukou by mali byť elegantné!

Preto dávajte predovšetkým pozor:

- Pri veľkom upratovaní použite gumové rukavice s bavl. vložkou, napr na umývanie okenných rámov

- Pri razantnom žmýkaní handry na podlahu, alebo bielizne

- Na intenzívny tlak na niektoré nechty opäť pri upratovaní

- Naučte sa brať veci plochou prstov (bruškami) a nie špičkami nechtov

- Pri otváraní a zatváraní šuplíkov, skríň a dverí, využite kĺby prstov

- Pri použití kalkulačky - si pomáhajte opäť ceruzkou, alebo kĺby prstov

- Pri vyberaní predmetov z vreciek úzkych sukní a nohavíc - vyzliecť a vysypať

- Na používanie nechtov pri obúvaní! - Použite obouvátko, na to bolo vynájdené

- Pri ustieľanie na prezliekanie posteľnej bielizne a zasúvanie ho za matrace - použite napr pravítko

- U auta na: otváranie dverí, tankovanie, prudké otáčanie volantu, upravovanie sedadiel, otváranie kapoty vozidla, údržby auta, odstraňovanie námrazy, na ťažko dostupné predmety v nebezpečných skulinkách, si pomáhajte pevnejšími nástrojmi,

- Odovzdávame Vám dlhoročné skúsenosti žien, ktoré nechtovú modeláž vyskúšali už pred Vami. Nebuďte smutné, keď si na niektorú našu radu nespomeniete včas a budete musieť prísť na opravu. Naša práca zodpovedá požiadavkám kladeným vo svete nail-designu na maximálnu pri zbieraní drobných mincí, predmetov, otváranie retiazok, uzávery náušníc - nájdite si iný systém (či priateľa)

- Pri splachovaní verejných toaliet, kde chýba klobúčik splachovadlo, použite napr rúž

- Na mráz v zimnom období - noste dostatočne teplé rukavice, hlavne aby boli dostatočne ochránené Vaše nechty, bez rukavíc hmota namŕza a stáva sa tak krehkejšie!

- POZOR v saune môžu nechty páliť, rýchlo sa zahrejú na teplotu v miestnosti

Pred náročnejšími úkony sa radšej poraďte s Vašou manikérkou alebo nechtovým dizajnérom na skrátenie dĺžky nechtov, pomôže aj niekoľko mm (popr. si zakúpte pilník) než sa objednávať na zbytočné opravy.

Nezabudnite, že nechty neustále rastú, preto sa včas objednajte na doplnenie po dobe, ktorú Vám odporučí Vaša manikérka.

Všetky tieto upozornenia = trvanlivosť Vami zaplatenej služby.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára