nedeľa 14. augusta 2011

Brúska na nechty


Brúska na nechty je nástroj, ktorý dokonale nahrádza mnoho pilníkov pri manikúre či modeláži nechtov. brúska na nechty pracuje veľmi rýchlo a dokáže skrátiť prácu pilníka z 2 hodinovej driny na 15 minút. 

Investície do brúsky na nechty sa určite oplatí všetkým ženám či mužom, ktorí sa venujú manikúre či modeláži nechtov nielen pre svoju osobu, ale aj pre svojich zákazníkov. Veľmi Vám tiež uľahčí prácu pri odstraňovaní laku a zabrusovanie nechtov zo spodu.

K brúskam na nechty sú všeobecne dodávané rôzne nástavce, ktoré však nie sú vždy úplne vyhovujúce. Z názoru mnohých užívateliek brúsok na nechty vyplýva, že okrem brúsky Vás ešte neminie nákup nejakého kvalitného titánového vojne. Všeobcně dbajte na to, aby bol valec z tvrdého kovu.

Dobré brúsky na nechty mávajú okolo 25-30 tisíc otáčok, takže či má niektorá menej, mali by ste zvážiť svoju investíciu. Pozor tiež na cenu. Existuje mnoho lacných brúsok na nechty, ktoré však sotva priložíte k nechtu a oni sa prestanú točiť. Tieto brúsky sú väčšinou dodávané zadarmo k inému modelovacímu zariadenia na nechty.

Za naozaj kvalitnú brúsku na nechty možno považovať napríklad profesionálny brúsku JSDA JD500, ktorú okrem iného vidíte aj na obrázku k tomuto článku.

Profesionálna brúska na nechty JSDA JD500. Má obojsmerné otáčky vpravo a vľavo, ktoré dovoľujem pracovať ako pravo-ručnom tak i ľavo-ručným nechtovým techničkám. Pokojný chod motora s antivibračným systémom. Možnosť ručného alebo nožného ovládania.

A aké máte vy skúsenosti s brúskami na nechty? Napíšte nám nižšie do komentárov a pomôžte tak ostatným s výberom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára