nedeľa 14. augusta 2011

Nechty: oblečte ich do trendov farieb


Leto priamo vyzýva k tomu, aby sme sa zahalili do výrazných veselých farieb. Tento trend velí nielen čo sa obliekania týka, ale myslí aj na naše telo samotné. Farbičky sa tak pomaly ale isto dostávajú aj do líčenia a lakovanie nechtov. Práve farebné laky na nechty sú trendy a dovoľujú nám meniť imidž ako často len chceme. Stačí jedna vrstva a zmena je na svete.

Mačacie pazúriky

Nechty zdobia naše ruky a robia ich krajšími. Zdravým a pestovaným nechtom ako posledný bodku doprajeme náter lesklým farebným lakom. In sú všetky odtiene ružovej, ktoré sa na naše pazúriky skvele hodí. Svetlo ružová je veľmi romantická, nádherná je tiež v kombinácii s perleťou. S pastelovými odtieňmi nemožno urobiť chybu, vždy sa nám zapáči. Tmavšie ružová pôsobí zvodnejšie a divokejšie. Všetky odtiene ružovej sa ľahko kombinujú a vyzerajú na nechtoch pekne.

Lakujte správne

Lakovanie nechtov určite nie je žiadna veda, je však dobré celú záležitosť zbytočne neunáhliť. Pred každou procedúrou by sme mali nechty dôkladne odlakovať a prípadne im dopriať aj regeneráciu, v podobe rôznych olejčekov. Potom sa už môžeme starať o tvar nechtov, zabrúsiť je pilníkom a pripraviť k lakovaniu. Pod farebné laky na nechty sa oplatí aplikovať lak podkladový, ktorý vyživuje, spevňuje a chráni nechty pred nežiaducim sfarbením. Spodnú vrstvu necháme dobre uschnúť a nanesieme prvý náter farebného laku. Postupujeme od stredu nechta ladnými ťahy k jeho krajom. Obvykle nechty vyzerajú lepšie po nanesení druhej vrstvy laku, ktorú by malo od tej prvej deliť aspoň niekoľko minút.

Pre výrazný lesk možné nechty ošetriť ešte posledný vrstvou ochranného priehľadného laku, vďaka ktorému naše nechty vydržia dlhšie krásne farebné a navyše oslní leskom.


Lakujte vášnivo

Nerady experimentujete a preto sa s chuťou vrháte do overeného? V tom prípade sú červené a vínovej odtiene práve pre vás. Laky týchto farieb boli obľúbené snáď vždy a zapôsobí aj na mužov. Krvavo červené alebo eroticky vínovej nechty sú výraznou ozdobou na ktorú strhneme pozornosť. O to viac by sme mali dbať na to, aby nechty vyzerali perfektne a lak nebol popraskané. Výrazné červené laky zvyčajne neobsahujú trblietky ani žiadne ozdoby, pretože sú výrazné samy o sebe. Skrášliť ich môžeme leda už spomínanú vrstvou leklého ochranného laku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára