nedeľa 14. augusta 2011

Francúzska manikúra - klasika v iných tónoch



Firma ENII-nails zaoberajúca sa predajom výrobkov a školením pre nechtové dizajnérky predstavuje ako jedna z mála firiem UV gély určené ako vrchná gély na neustále toľko klientkami žiadanú francúzskou manikúru.

Nechtová designérka Dita Fico pre Vás opäť pripravila jeden z fotopostupy, kde Vám názorne ukáže vyššie zmienené french gély určené na,, doladenie''už spomínanej francúzskej manikúry. Tieto gély sú používané nielen na francúzskej manikúru, ale taktiež na efekt prírodných nechtov - tzv natur vzhľadu, ktorý klientky v dnešnej dobe stále viac žiadajú po nechtových designérkách.

1. Vydezinfikujeme svoje ruky i ruky klientky, odstránime nechtovú kutikulu pomocou pomarančového drievka a odstraňovače. Nechty upravíme pomocou pilníka hrubosti.180, skrátime do požadovanej dĺžky a celú nechtovú platničku zmatníme pomocou pilníka, tým docielime vysokej priľnavosti gélu. K lepšej priľnavosti podkladového gélu aj na problematických nechtoch použijeme UV SUPER STICK. Na takto pripravené nechty nasadíme nechtové šablóny, ktoré použijeme v tomto prípade na predĺženie nechtov klientky.

2. Na prírodné nechty klientky použijeme BASE GEL v tenkej vrstvičke a vytvrdíme v UV lampe po dobu dvoch minút. Výpotok nestíráme!

3. Pomocou gélu SUPERIOR II .- čo je stavení gél z trojfázového systému vytvoríme na nechtoch klientky C oblúk, ktorý nám zaistí správnu stavbu nechtu a vytvrdíme v UV lampe po dobu troch minút (Na všetky gély môžeme použiť štetec číslo 4, alebo 6.

). Z vytvrdnutého nechtu zotrieme pomocou odstraňovača výpotkov výpotok a vypilujeme pomocou pilníka 100/100 do požadovaného tvaru. Takto vypilovaný necht ešte zmatníme bielym blokom, ktorý nám odstráni hlboké ryhy do ktorých by sa nám vpíjali gél na francúzsku manikúru. Vzniknutý prach z pilovanie odstránime štetcom a týmto sú nechty pripravené na ďalší krok.

4. Na necht nanesieme gél CAMOUFLAGE, ktorý je určený pre predĺženie nechtového lôžka, alebo na zakamuflování prípadných nedostatkov nechtu. Polymerizuje v UV lampe po dobu troch minút, zotrieme výpotok a zmatníme bielym blokom. Vzniknutý prach opäť oprášite štetcom.

5. Pre vytvorenie francúzskej manikúry použijeme gél FRENCH SUPER BIELY, ktorý aplikujeme pomocou štetca na voľný okraj nechtov klientky vo veľmi tenkej vrstve a polymerizuje v UV lapmě po dobu troch minút. Celý postup opakujeme ešte raz, pre dosiahnutie snehovo bieleho vzhľadu voľného okraja nechtu.

6. Cez celú nechtovú platničku klientky použijeme FRENCH GÉLY (perleťový, perleťovo biely, perleťovo ružový a ružový) a vytvrdíme v UV lapmě, vzniknutý výpotok nestíráme a môžeme dať ďalšiu vrstvu gélu - podľa požiadaviek klientky.

7. Na takto pripravený necht aplikujeme TOP GEL, ktorý zaistí silne lesklý povrch nechtu až do ďalšieho doplnenie. Tento gél tvrdíme v UV lampe po dobu dvakrát tri minúty. Zotrieme výpotok a klientke ošetríme na záver kutikulu výživným olejčekom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára