pondelok 15. augusta 2011

Gélová modeláž


Gélové nechty boli patentované už v roku 1984 a ich veľkou výhodou je, že sú odolnejšie ako prirodzené a dajú sa vymodelovať do rôznych tvarov, sú pružné, pre vlastný necht čiastočne priedušné, oproti akrylovým vyzerajú prirodzenejšie a ich variabilita siaha tam, kde aj ženská fantázia. 

Ak teda nemáte pekné nechty od prírody, alebo by ste mali rady zaujímavý vzhľad a tvar, potom sú gélové nechty pravým riešením. Súčasné gélové systémy na modelovanie nechtov sú vyrobené bez kyselinových materiálov, a to dáva možnosť dlhodobého nosenia, bez nežiaduceho vplyvu na zdravie. Gélové nechty sa môžu aplikovať na akúkoľvek veľkosť i tvar nechta.

Tvoria sa nanášaním vrstiev gélu na prírodné nechty, vzájomne sa spoja a tuhnú pôsobením svetla UV lampy, čoho výsledkom je pevný necht. Pri modelovaní hrozí riziko len vtedy, ak ho robí laik, najmä pri pilovaní a zdrsňovaní samotného nechtu pri prvej aplikácii, resp. pri úpravách po zlomenom nechte.

Do rúk profesionálov sa zverte aj kvôli prípadnému poškodeniu nechtovej platničky pri modelovaní, čím sa naruší celý necht a vyskytnúť sa môžu i plesne s bolestivou liečbou. Modelovanie gélových nechtov nemôžete absolvovať ak trpíte plesňou alebo kvasinkovým ochorením, liečite sa antibiotikami a chemoterapiou, alebo ak bola tesne po neodborne urobenej manikúre poškodená kutikula, teda kožtička v okolí nechta. Aby vám nové gélové nechty neboli už „v zábehu“ na obtiaž, lebo sa vám budú zdať ťažké a neprirodzené, radšej si zvoľte prirodzenú dĺžku, teda asi 3-4 mm špičky nechtu. Ľahšie si na ne zvyknete a zároveň dlhšie vydržia.

V našom salóne sa snažíme splniť každé priania zákazničiek. Nechty ktoré robíme sú tenké no veľmi pevné, majú prirodzený vzhľad, nerozširujú sa, v krátkych dĺžkach sú na nerozoznanie od prirodzených nalakovaných nechtov !

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára