utorok 9. augusta 2011

Manikúra - starostlivosť o nechty




Klasická manikúra


Základná úprava nechtov, pri ktorej sa upraví necht spilovaním do požadovaného tvaru, zatlačí sa nechtová kožička a nechty sa nalakujú.

Japonská manikúra

Japonská manikúra P-SHINE je špeciálna metóda úpravy nechtov pomocou pravého včelieho vosku. Zbaví nechty lámania a štiepenia, dodá im zrkadlový lesk a pružnosť, spevní nechtovú platničku.. Súčasne aj prekrví nechty a zabezpečí tak ich zdravý rast. Necht sa nepredlžuje, je prirodzený, môže sa lakovať a vydrží pokiaľ necht nevyrastie. Tento spôsob ošetrenia je vhodný ako pre ženy tak i pre mužov.

Gélové nechty

Kompletné riešenie všetkých problémov s nechtami pomocou svetlom tvrdeného gélu na modeláciu nechtov. Už dávno odzvonilo extrémne dlhým a krikľavo farebným nechtom. Súčasná móda smeruje k nenápadnej elegancii, dokonalosti tvaru a farby, návratu k prírode, k prirodzeným či zemitým farbám. Nechty, ktoré sú módne, nie sú príliš dlhé, nemali by prevyšovať polovicu lôžka, v tvare zaoblené do špičiek, oválne až tzv. square form- hranatá forma.

Francúzska manikúra

Sa v dnešnej dobe stala vskutku módnou záležitosťou. Ide o módny trend, ktorý prekonal viac módnych období a je stále veľmi aktuálny. Táto manikúra sa najviac hodí k rovnejšiemu tvaru a kratšej dĺžke nechtov. Voľné špičky nechtov sú kontrastne bielo nalakované.

Masáž rúk

Je zameraná na prekrvenie pokožky rúk, pri suchej, popraskanej a ochabnutej koži, čím sa koža stáva hydratovanou a sviežou. Často sa prevádza spolu so saunou na ruky.

Parafínové zábaly

Upravené ruky - to neznamená len krásne nechty, ale aj krásna svieža pokožka, v žiadnom prípade nie hrubá, suchá či popraskaná koža. Potom by aj najvydarenejšie diela na nechtoch vyzneli naprázdno. Preto rukám čas od času doprajte dôkladnú relaxáciu. Odborníci už roky poznajú liečivú moc parafínových zábalov, zvyšujú cirkuláciu krvi, blahodárne pôsobia na kožu, ktorú nielen dokonale hydratujú, ale aj maximálne vyživujú, lebo parafín je schopný sa dokonale absorbovať do pokožky. Zábaly sú určené pre pokožku trpiacu vysychaním a nedostatkom výživy. Riešia problém ako je praskanie, vysúšanie pokožky, zádery. Okamžite vracajú pokožke jemnosť, hebkosť a pružnosť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára