piatok 12. augusta 2011

Gélové nechty a sada na gélové nechty


Existuje niekoľko rôznych spôsobov ako si skrášliť a predĺžiť svoje nechty. Predlžovanie nechtov príde vhod, keď potrebujete naozaj pekne vyzerajúce nechty, ale nemôžete čakať na ich rast.

 Napríklad keď si zlomíte jeden necht a potrebujete narýchlo riešenia. Môžete si vybrať z rôznych možností, ako sú akrylové nehtynebo gélové nechty. Tento článok vám predstaví gélové nechty, ktoré získavajú veľmi rýchlo na popularite.

Gélové nechty sú veľmi zaujímavé. Sada na gélové nechty sa skladá z mnohých rôznych položiek, ako sú UV gély, štetce, tipy, UV lampy, pilníky, čistiace prostriedky a ďalšie. Všetky nástroje sú určené na vykonávanie troch základných operácií.

Tvarovanie a formovanie nechtov

Nástroje ako je pilník na nechty, sa použije na vytvarovanie nechtu pred aplikáciou gélu. Proces aplikácie gélu je rýchly a jednoduchý. Začína sa aplikácií prvej vrstvy a vytvarovaním nechtu. Táto aplikácia zaberie 3-4 minúty. Potom druhá vrstva kde opäť sa dbá na výsledný tvar nechtov. Po aplikácii tretej vrstvy gélových nechtov je všetko hotové. Celý proces trvá cca 20 minút.

Leštenie a tvarovanie nechtov

Akonáhle sa vytvarujú a vytvrdí gélové nechty, môžeme pokračovať v práci s pilníkom a leštiacim blokom na nechty. Gélové nechty by mali mať prirodzene lesklý vzhľad. Quick Finish je všetko čo k tomu budeme potrebovať, aby nechty vyzerali úplne prirodzene. Pilníkom na nechty vypilujeme tiež hladké okraje nechtov.

Čistenie gélu

Môžete použiť gélové čističe alebo čistiace utierky k vyčisteniu gélu mimo necht alebo tiež na odstránenie jednotlivých vrstiev, takže je možnosť potom začať znova.

Gélové nechty je kombinácia vyššie uvedených 3 funkcií. Pamätajte na to, že je potrebné si všetky nechty pripraviť pred nanesením gélu. Umyte si dôkladne nechty a odstráňte nečistoty. Starostlivo ich osušte pred nanesením samotného gélu.

Hlavnou výhodou gélových nechtov je že sa veľmi ľahko aplikujú a celý proces trvá veľmi málo času. Pre tých, ktorí majú málo času to je dokonalé riešenie.

Ak máte vo zvyku si hrýzť nechty, je možno práve teraz čas zvážiť či tento zvyk odstrániť vďaka gélovým nechtom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára