sobota 13. augusta 2011

Svadobné šaty Wiese, model ako pre kráľovnú


Chystáte sa na svadbu a uvažujete o šatách, na ktoré nikto nezabudne? Rozhodne vyskúšajte niektorý z modelov radu „svatební šaty WEISE“. Ak si dobre pozriete najnovšiu kolekciu, narazíte aj na netradičné svadobné nohavicové modely. 

Tie nie sú u iných značiek príliš obvyklé. V prevedení firmy WIESE sú však absolútne unikátne. Ich precízne vypracovanie a použité kvalitné materiály, dodávajú kostýmom nadčasovú eleganciu a bezkonkurenčnú jedinečnosť.

„Svatební šaty WEISE“ patria medzi odevnú špičku, ktorú môžete nájsť iba v luxusnom svadobnom dome KLEINOD. Nemecká spoločnosť WEISE má dlhoročnú tradíciu, jej svadobné kolekcie vychádzajú najmä z tradičnej romantiky, ktorá sa nenápadne prepojuje eleganciou a noblesou.

Špičkoví módni návrhári sa dokážu prispôsobiť aj najmodernejším trendom. Neboja sa na svadobné šaty použiť menej tradičné farby či nezvyčajné kombinácie látok. Veď bielo-čierne svadobné šaty WIESE sú svojím strihom a prevedením absolútne jedinečné. Zdá sa Vám čierna farba na svadobné šaty nevhodná? Potom zvoľte menej extravagantnú kombináciu bielej a červenej.

Rozhodne si niektoré šaty vyskúšajte, budete sa v nich cítiť ako kráľovná.

www.kleinod.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára