pondelok 15. augusta 2011

Gélové nechty - Gelovky


 
Upravené nechty na 3 týždne

Chcete mať stále upravené a krásne nechty? Máte rada dlhé sexy drábky? Riešením pre vás sú gélové nechty. Sú vhodné pre každú ženu. Dajú sa vyhotoviť ako na vlastný necht, tak i na umelý. Skvele drží, vyzerajú skvele a upravené nechty budete mať najmenej po dobu troch týždňov.

V salóne aj doma

Gélové nechty Vám vyhotoví buď skúsená nechtová dizajnérka v salóne krásy alebo si ich môžete skúsiť doma. Dnes sa totiž predávajú špeciálne sady na gélové nechty pre domáce použitie. Môžete tiež navštíviť kurz nechtové modelárov a gélové nechty sa naučiť počas niekoľkých vyučovacích hodín.


In je francúzska modeláž

Aj gélové nechty podliehajú móde as každou novou sezónou prichádza nové trendy, novinky a inovácie. Gélové nechty sa vyhotovujú ako studenými, tak i horúcimi gély. Veľmi vhodným materiálom je skvele priľnavý a veľmi odolný akryl. K usušení gélu a farebného laku sa používa špeciálna UV lampa. Horúcou novinkou sú tiež farebné gély na nechtovú modeláž. Vďaka nim môžete dať zbohom všetkým lakom na nechty. V kurze je stále francúzska gélová modeláž. Vyskúšajte gélové nechty aj Vy. Stanú sa nepostrádateľnou súčasťou elegantný imidž.

Obľúbený Nail art

Francúzska gélová modeláž sa dopĺňa zhruba po troch týždňoch. Doba doplnenie je špecifická a líši sa od jednotlivých žien podľa rastu vlastného nechtu. Gélové nechty Vám nechtová dizajnérka vyhotoví v dĺžke trvania od jednej do troch hodín.

Z farebných gélov dominuje perleťovo biela a jemne ružová alebo béžová. Veľmi obľúbená je aj sexy červená. K ďalším trendom v oblasti gélových nechtov patrí Nail art - čo je vlastne zdobenie nechtov. Používajú sa rôzne nálepky, kamienky, farbenie alebo štrasy. Krásne sú ormanemty, kvetinky, hviezdičky, prúžky, mriežky aj viac komplikované vzory. Fantázii sa medze nekladú. Skúste si trochu zaexperimentovať. Veď gélové nechty sú hra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára