piatok 5. augusta 2011

Farbičky na nechty pre teenagerov


Vyskúšajte tieto skvelé farby, ktoré dodajú vašim nechtom super vzhľad za minútku! Tieto odtiene dokážu ozajstná kúzla. Ladia ku všetkým tónom pokožky a sú ako stvorené pre party outfit.


Slnko sa konečne ukázalo a láka nás k experimentovaniu. Či už sa rozhodnite pre výmenu šatníka alebo na zmenu v líčení, jar je ideálne obdobie, kedy to urobiť.

Vaše manikúra na vás všeličo prezradí. Farebná paleta, s ktorou pracujete vám pomôže vytvoriť tak jemný, tak aj vyzývavý štýl. Nebojte sa experimentovať! Mladosť je určené pre experimenty a zmeny! Čerpajte inšpiráciu z módnych prehliadok. Mrknite na to, ako je skombinované oblečenie s nechtami.


Tip č.1: Neobmedzujte sa!

Preč s dni, kedy bol "in" len jeden odtieň. Ak ste unavená z obmedzenej farebnej škály, neváhajte a urobte nájazdy do drogérií, kde na vás budú čakať žiarivé farby. Ako tmavé, tak i svetlé farby majú niečo do seba. Stačí ich zladiť so svojou farbou pleťou.

Vaša nálada určite stúpa a kolíše. Riaďte sa podľa svojej nálady a vyberajte si farby lakov podľa seba! Túto sezónu sa najviac nosí odtiene modrej, ružovej a oranžovej. Dokonale totiž osvieži váš celkový vzhľad, takže šup na to!



Tip č.2: Buďte tvrdá!

Ak sa chystáte preskúmať divoké farby, stavte na metalické a tmavé odtiene. Preneste na svoje nechty farby noci a Zborte napätú atmosféru. Privítajte teplé počasie s dokonalými vylešteným pazúriky a Rozbiehajte párty s tajomnými odtieňmi.


A nezabudnite na:

Pre ochranu nechtov naneste podkladový lak (Basecoat). Potom už sa bavte nanášaním vašej obľúbenej farbičky. Pre istotu naneste 2 vrstvy farebného laku a celú manikúru dokončite vrstvou priehľadného laku (topcoat), vďaka ktorému vám manikúra vydrží dlhšie!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára