nedeľa 14. augusta 2011

Čo pomôže vlasom, nechtom a koži



Trápi vás poničené, mdlé vlasy bez života, lámavé nechty a suchá pokožka? Niekedy za prípadné problémy môže nesprávna strava, inokedy životný štýl či stres. Ak vás niečo podobné postretlo, potom nevešajte hlavu a podporte svoju krásu zvnútra.

Prvá pomoc - masky či šampóny

Kvalita našich vlasov a nechtov sa s rastúcim vekom prirodzene znižuje. Nemusíte si vlasy ani drasticky farbiť, podstupovať trvalou či zabúdať na ochranu rúk pri upratovaní. Stačí slnečné leto, mrazivá zima, zlá starostlivosť či hormonálne zmeny po pôrode, aby sa ich stav výrazne zhoršil. K tomu je potrebné pripočítať aj mnoho ďalších negatívnych faktorov, ako je znečistené životné prostredie, stres či vysušovaniu a namáhanie vlasov pri ich fénovaní. A tak siahame po najrôznejších šampónoch, maskách a vyživujúcich sérach, ktoré nám pomáhajú vlasy alebo nechty uzdraviť.

Zdravá zmena znamená život

Existuje však aj alternatívne, veľmi účinné riešenie, ako im vrátiť život. Vlasom a nechtov dá pomôcť takzvane "zvnútra". Skúste trochu upraviť jedálniček a doplniť stravu o vitamíny a ďalšie prvky potrebné pre správny rast vlasov. Po pár dňoch budete pozorovať zázraky. Spoločnosť MedPharma preto pre ženy vyvinula špeciálny produkt Vlasy, koža, nechty, ktorý má pozitívne účinky na všetky problematické a vyššie menované oblasti. Poskytuje im nielen správnu výživu, ale napomáha tiež zlepšiť a udržiavať ich stav.

Základom je čistý organizmus

Prípravok na rozdiel od kozmetiky pôsobia zvnútra a jeho účinok je teda pri pravidelnom užívaní dlhodobý. Prípravok Vlasy, koža, nechty možno teda odporučiť ako veľmi vhodnú pomoc pri prevencii vzniku porúch funkcie kože, nechtov i rastu vlasov. Teda všetkým ženám, ktoré chcú mať krásne, hebké a žiarivé vlasy, pestovanou pleť a zdravé nechty.

Základom tohto preparátu je unikátna kombinácia vitamínov, minerálov, stopových prvkov a prírodných výťažkov, ktoré blahodárne pôsobia na rast a kvalitu vlasov, nechtov a kožných buniek. Navyše obsah antioxidantov napomáha chrániť ľudský organizmus pred nepriaznivými vplyvmi životného prostredia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára