nedeľa 14. augusta 2011

Návod Na Akrylové Nechty - Rady A Upozornenia


VŠEOBECNÝ PREHĽAD

Akrylové nechty sú pomerne nový postup v manikúre, ktorý získava čoraz viac na popularite v posledných rokoch. Akrylové nechty sú umelé nechty, ktoré sú prilepené na prírodné nechty a pokryté akrylovým gélom. Akrylové nechty sú dobré pre posilnenie vlastných prírodných nechtov. Tieto nechty si často vyberajú ľudia, ktorí nie sú schopní sa dostatočne venovať svojim vlastným prírodným nechtom alebo chcú mať len dlhšiu nechty. Ostatní ľudia sa na akrylové nechty rozhodujú, aby potlačili svoj zvyk okusovanie nechtov.

AKO TO FUNGUJE

Umelé nechty sa na špičku nechtu prilepí pomocou lepidla na nechty. Zvyšok nechta sa dorobí pomocou zmiešaní prášku a liquidu dohromady. Bežne sa používajú dva typy tekutín: metakrylát a methylmethakrylát. Metakrylát je drahšia tekutina, ale zato dáva lepšie výsledky, zatiaľ čo methylmethakrylát je lacnejšia verzia, u ktorej je známe že má nepriaznivé účinky na nechty. Internetový obchod www.i-nehty.cz dodáva lieky len s obsahom metakrylátu. Zmes vzniknutá zmiešaním akrylového prášku a liquidu sa nanáša na nechty pomocou štetca a nechá sa zaschnúť. Po vytvrdnutí sa zmes stane extrémne tvrdá. Väčšina akrylových nechtov musí byť odborne odstránená, pretože na prírodnom nechte drží veľmi pevne.


RADY A UPOZORNENIA

Nadmerným užívaním nekvalitných pomôcok pri tvorbe akrylových nechtov môže dôjsť k poškodeniu zdravého prírodného nechtu a jeho oslabenie taktiež dochádza k ich krehnutiu. Okrem toho kto sa rozhodol pre lacnejšie methylmethakrylát pre vytvorenie akrylových nechtov, môže mať nechty vážne postihnuté infekciou. Preto sa odporúča ako z dlhodobého aj zo zdravotného hľadiska používať drahšie možnosť aby sa zabránilo poškodeniu nechtov a závažné infekcie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára