piatok 5. augusta 2011

Nechy ako Lady Gaga


Lady Gaga je známou módnou ikonou dnešnej doby. Jej kariéra sa rýchlo rozbehla, získala srdcia tisícky fanúšikov, inšpiruje vo svojich pesničkách a hlavne vyniká svojím extravagantným štýlom. Mrknite na jej TOP návrhy a vytasí pazúriky s najnovšími vzormi!

Pre celebrity je ich vzhľad všetko, a tak niet divu, že sú informované o tých najhorúcejších trendoch v móde, líčení, účesoch a nechtoch. Jedna z mála celebrít, upúta pozornosť hneď čo vyjde von je Lady Gaga. So svojím originálnym a extravagantným štýlom vyráža dych milióny ľuďom. Dbá na každučký detail. Svojimi zdobenými nechtami sa chváli dennodenne!

Keď hovoríme o Lady Gaga, určite zabudnite na jednoduché vzory. Extravagancie je jediné povolené slovo. Štvorcová tvar nechtov je bežný, takže Lady Gaga presedlala na tzv dýkovitý tvar nechtov, ktorý začal byť u žien veľmi populárny. Necht je tvarovaný do mierne špicatého alebo oválneho tvaru.


Návrh č.1: Ostrá ako britva

Lady Gaga moc dobre vie, že červená patrí do najhorúcejších farieb. Aby ešte viac podčiarkla vášeň a chtíč, pridala do dizajnu zlaté, strieborné a čierne kamienky. Naneste prvý (ochrannú) vrstvu podkladového laku (base coat). Ten nechty ochráni a vyživí. Ďalší náter urobte červeným lakom. Ak jedna vrstva červené nie je dosť sýta, urobte náter druhý. Nechajte lak dôkladne uschnúť a lepidlom na nechty nalepte kamienkami. V prípade nutnosti vykonajte posledný náter priehľadným lakom na nechty (top coat).


Návrh č.2: Farebný polmesiac

Farebný "polmesiac" na nechtoch môže vyzerať úžasne! Lady Gaga si tento design zamilovala. Tento dizajn vám síce zaberie viac času, ale výsledok bude čarovný! Opäť naneste vrstvu ochranného laku (base coat). Ďalej postupujte takto: Na celý necht naneste vrstvu farebného laku. Lak nechajte dôkladne zaschnúť. Pomocou nožníc vystrihnite na lepiacu pásku "polmesiac". Aplikujete tu metódu francúzskej manikúry. Potom pretrite nechty priehľadným lakom (top coat). Pohrajte si s farebnými kombináciami a vytvorte si veselé nechty!


Návrh č.3: Perlička na dne

3D design je síce veľmi populárna, ale býva aj náročný na údržbu. Opäť je to veľká "piplačka", ale výsledok bude priamo ohromujúci! Budete potrebovať umelé perličky alebo tzv půlkuličky (ľahšia manipulácia). Čierne, biele a fialové perličky zvýrazní celkový dizajn nechtov. Pre ochranu nechtov použite základný lak (ochranný-base coat). Čiernym lakom natrite celý povrch nechtov. Na pomoc si vezmite lepidlo na nechty a nalepte perličky na nechty. Nechajte uschnúť a celý necht natrite priehľadným lakom (top coat).



Všetko závisí len na vás!

Inšpirujte sa Lady Gaga a vytvorte si vlastný dizajn! Trblietky, nálepky a iné ozdoby mimoriadnu vaše nechty. Nezabudnite na 2 základné laky: ochranný a priehľadný. Vďaka nim budú vaše nechty chránené a celkový design vydrží dlhšie!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára