nedeľa 14. augusta 2011

Gélové nechty: cesta k nim je ľahká




Túžim po krásnych nechtoch bez práce a námahy? Vždy dokonale lesklé a perfektne upravené. Aj tak by sa dali gélové nechty definovať. Krásne ruky nás samozrejme budem niečo stáť. Šikovné urobené gélové nechty vyzerajú Ako barman vlastne, ale každého prekvapí bezchybným tvarom a dokonale úpravou.

Podstata gélových nechtov

Gélové nechty, ake si necháme robit v salónoch, su jednoduchou cestou, Ako získať perfektné vzhľad našich rúk. Manikérky postupujte obdobne, ale veľmi záleží na našich zručnosti a kvalite použitého materiálu. Prvým gélovým nechtom predchádza zbrúsenie našich vlastných nechtov a prilepením typu. Typ je umelé nechty, Ktorý bude tvorit základovej vrstvu pre ďalšom postupe. Typ sa vytvaruje a pretrie vrstvou gélu. Ďalej potom nasleduje zdobením a vrchná vrstva priezračného gélu. Gél na nechtoch sa nechá zapiecť pod špeciálnou UV žiarovka v takzvanej paci na gélové nechty. Potom nasleduj už len drobné estetické úpravy.

Ako nechty rasta, odrastá aj typ a gél. Pret je nutné nechty pravidelne pilovať a tím pádom tvarovať a formátovať našich dĺžka. Každým novým gélovým nechtom predchádza zbrúsenie starých vrstiev. Po čase typ úplne odrastie a spodnú vrstvu gélových nechtov tak tvorím naše vlastne nechty.

Prečo gélové nechty?

Nech si urobit gélové nechty je veľmi lahké a nejedná sa o príliš nákladná procedúru. Dobre urobené vydrží okolo 4 tyzdnov. Počas tejto doby sa však rovnaká oplatí investovať čas do našich úpravy a starostlivosti. Ako nechty odrastajú, mozu stráca na pevnosti as odkladaním návštevy manikérky môžem lahko dôjsť k nalomeniu či upadnutím gélového nechty.

Kto riesi problémy so slabými barman, ktory sa lámem a štiepia, môžem brat gélové nechty Ako vyslobodenie z večných problémov a starostí s vlastným nechty.

Výber zdobením

Veľkou výhodou je možnosť nechať si gélové nechty originálne ozdobiť. Výsledok je často ohromujúci a sami doma by sme svoje nechty tak skvele ľan Ťažko skrášlili. Na výber zvyčajne máme z mnohých druhovej trblietok rôznych tvarovo, farieb a veľkostí. Ďalej sa často využíva rôznych flitrové, kamienkov a tiez nálepiek. Kreslenie motivovať a vzorov je často Takmer umeleckým dielom.

Stavajte na kvalitu

Ak Túžim po nádherných nechtoch, nechajte si odporučiť kvalitnú salón či štúdio, kde vám bude poskytnutý komfort, skvelé starostlivosť a predovšetkým odídete s kvalitne udělanými nechty. Tie vám budem robit radosť a dlho vydrží.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára