nedeľa 14. augusta 2011

Gélové nechty


Gélové nechty sa vyznačujú trvanlivosťou, pružnosťou, odolnosťou av neposlednom rade tiež prirodzeným vzhľadom. 

Každá žena je jedinečná a nie je pochýb o tom, že jedným zo spôsobov ako túto jedinečnosť ešte podčiarknuť, sú Upravené nechty, či už ozdobené jednoduchými farbami, Francúzskom alebo filigranskými vzory a ozdobami. Ak zvolíte naviac ozdobný Nail art, môžete si byť svoju jedinečnosťou istá, pretože každý takýto necht je umelecké dielo a neopakovateľný originál.

Gélové nechty sú veľmi obľúbeným módnym doplnkom u žien. Boli patentované v roku 1984. Gélový necht je v podstate plast, ktorý zatvrdne pomocou svetla. gélové nechty vznikli z dentálnu medicíny. Vyznačujú sa trvanlivosťou, pružnosťou, odolnosťou. Jednou z výhod gélových nechtov je, že pri správnom nasadení a užívaní nepoškodzujú prírodné nechty a vyzerajú prirodzene.

Každá žena bez ohľadu na vek si zaslúži mať nechty krásne a upravené, vďaka gélovým nechtom ste tak len krôčik od dokonalosti. Upravené nechty sa stávajú nevyhnutnou súčasťou bežného života. A ak nie ste spokojná so svojimi vlastnými nechty, či už pre ich tvar alebo lámavosť, gélové nechty Vás milo prekvapí, stanú sa neoddeliteľnou súčasťou vašej osobnosti, proste Vaším nevyhnutným doplnkom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára