piatok 5. augusta 2011

Ako si vybrať vzory na nechty?


Nail art je v súčasnej dobe veľmi populárne. Teraz prebieha revolúcia, a to či už sa jedná o vedu a technológie, alebo o oblasť krásy. Ľudia často radi experimentujú, snažia sa vyjsť zo stereotypov a zavedených princípov. Nechty sú iba časť vzhľadu, ale sú veľmi dôležitou časťou.

 Nechty môžu prezradiť niečo z vašej povahy, alebo vkusu. A ako urobiť vaše nechty zaujímavé? Dnes už máme plno možností, ako skrášliť nechty. Predtým i dnes populárne lak na nechty je len jedna z možností, ako nechať svoje nechty zažiariť. Tvorivosť nepozná medze. V nail art, čiže zdobenie nechtov, sú k dispozícii rôzne vzory, s ktorými môžete na vašich nechtoch experimentovať. Teraz vás zoznámime s akýmsi rozřazením nail art.

Podľa toho, čím sa nechty zdobia:

1.Ručně robený design nechtov
Jedná sa o bežný dizajn pomocou laku na nechty. Malým kúskom špáradlá môžete na nechtoch vytvoriť vzor. Fantázii sa nekladú medze, môžete vytvoriť, čokoľvek vás napadne.

2.Textura
Túto techniku ​​môžete vytvoriť doma, bez toho aby ste potrebovali ísť niekam do salónu. Stačí mať veľkú predstavivosť. A ako na to? Aplikujte na nechty silnú vrstvu laku a potom do neho zamiešajte nejakú ďalšiu farbu laku. Štruktúra bude vyzerať atraktívne a báječne!

3.Design vzduchovou pištoľou
Táto technika je trochu nákladná, ak sa rozhodnete kúpiť si vzduchovú pištoľ. Ak si však iba dôjdete do salónu, nebude to tak finančne náročné. Ako funguje vzduchová pištoľ? Ide o to, že vám bude na nechty pomocou tejto pištole Nasprejovanie design podľa vlastného výberu.

4.Obtisky
Obtlačky sú malé samolepky, ktoré sú na trhu dostupné. Môžete ich nalepiť na lak na nechty, alebo obtlačky použiť na čisté nechty, voľba je len na vás.

5.Piercing
Piercing je v dnešnej dobe veľmi moderné. Ľudia si dokonca nechávajú propíchávat nechty. Ak patríte medzi fanúšikov tejto metódy, navštívte nejaký salón. Len si dajte pozor pri pohybe ruky s piercingom vo vlasoch, piercing sa môže vo vlasoch zachytiť a zamotať!

Ďalšie rozdelenie nail artu podľa:

1.Sezóny
Môžete si vybrať vzor podľa ročného obdobia, napríklad na jar sa hodí veselé a žiarivé farby.

2. Príležitosť
Ozdobte si svoje nechty podľa príležitosti. Napr. na sviatok zamilovaných, Valentína, sa skvele hodí červené nechty so srdiečkami!

3.Osobnost
Je len na vás, akú si zvolíte farbu a vzor. Každý sme iný a čo sa páči jednému, nemusí sa páčiť druhému.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára