streda 10. augusta 2011

Úprava nechtov




Je veľmi dôležité, aby vaše ruky boli hebké a mali dokonale upravené nechty. Podanie ruky je často prvým krokom v komunikácii a preto vaša manikúra určite neostane bez povšimnutia. Obhryzené, neupravené a nenalakované nechty nepôsobia príliš atraktívne. Nemyslíte?

Postačí už keď si doma urobíte klasickú manikúru. Nechty spilujte do požadovanej dĺžky a tvaru, nechtovú kožičku pekne zatlačte a nechty nakoniec nalakujte. Farbu nechtov prispôsobte k svojim šatám alebo doplnkom, no môžete ostať i pri klasickom bezfarebnom laku. Ďalšou možnosťou je francúzska manikúra, ktorá je stále trendy. Pre vás, ktoré  chcete mať nechty krásne zdobené rôznymi ozdobami (kamienkami, flitrami, profesionálnymi lakmi, hologrammi) je tu možnosť gélových alebo akrylových nechtov. Ak si zvolíte nápadnejšie zdobenie nechtov, voľte menej nápadný prsteň a naopak.

Nezabúdajte si ruky vždy poriadne nakrémovať, doprajte svojim rukám poriadnu dávku hydratácie a výživy.
Tak ako niektoré z vás nie sú obdarované krásnymi dlhými a hustými vlasmi, tak sa mnohé z vás nemôžu pýšiť krásnymi nechtami. V prípade riedkych alebo krátkych vlasoch, môžete siahnuť po príčeskoch vyrobených z ľudských vlasov.

Ak sú vaše nechty krátke alebo si ich nebodaj obhrýzate, vyskúšajte gélové nechty.  Nemusíte navštevovať nechtovú manikérku, môžete si zakúpiť sadu na gélové nechty.  Za gélové nechty tak zaplatíte oveľa menej. Súčasťou našej sady na gélové nechty je i detailný návod, pomocou ktorého zvládne tvorbu gélových nechtov každá z vás.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára