piatok 5. augusta 2011

Plážový design nechtov


Užívajte si leto so štýlovou manikúrou! Ozdobte svoje nechty bláznivými obrázky a symboly. Nezáleží na tom, aké dlhé máte nechty, čarovať sa dá so všetkým.

Dokonale vyleštené nechty sú hitom tohtoročného leta. Vyberte si farbičky, ktoré sa vám páčia a zvýraznite nechty pomocou šťavnatých nálepiek! Nájdite svojho tvorivého ducha pri zdobení svojich nechtov. Dizajn nechtov ľahko zladíte so svojím plážovým outfitom, takže sa vrhnite do práce!


Tip č.1: Nechty ako sladkosti

Ovocné ozdôbky na nechty, kamienky alebo mašličky urobia vaše nechty doslova neodolateľné! Dokonalá dievčenské manikúra zamotá hlavu nielen vám. Klasické akrylové nechty prizdobí umelými ozdobami. Špeciálne lepidlo na nechty vám uľahčí prácu.


Tip č.2: Stiahnutá do hlbín mora

Námornícky štýl tento rok boduje nielen vo svete módy, ale aj vo svete nail art. Inšpirujte sa morskými riasami a kvetinami. Odtiene modrej by mali byť rozhodujúcim prvkom pri tvorení nechtov. Svetlejšie odtiene prilákajú okamžitú pozornosť. Tmavšie odtiene sú síce menej výrazné, ale sú stále úžasné! Nalepovacie kamienky vám opäť pomôžu k vytvoreniu tej správnej "podmorské" atmosféry.

Náš tip: Nemala by ste zabudnúť neónové farby! Najprv naneste vrstvu ochranného laku. Čiernym lakom pretrite celý povrch nechtov. Potom už zapojte do akcie farebné laky na nechty s úzkym štetcom.


Tip č.3: Nesmrteľné kvetinové vzory

Kvetinové vzory sú všade, kam sa pozriete. Držte sa prírody zubami nechtami a vytvorte si skvelý kvetinový design!

Náš tip: Ak nechcete použiť akrylové nechty, vrhnite sa do práce vy sama! Třpytkatým lakom na nechty urobte francúzsku manikúru. V tomto prípade vám opäť príde vhod lak na nechty s tenkým štetcom, s ktorým "vykúzlite" oslnivé kvety.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára