piatok 29. júla 2011

Letná manikúra hýri farbami


Stále platí, že nenápadnou a jemnou manikúrou nič nepokazíte. Je elegantným doplnkom, hodí sa ku všetkému a vaše nechty vyzerajú pestované a ženské. Lenže práve teraz je leto, čo nahráva vašim farebným nápadom. Na nechtoch si pokojne môžete dovoliť aj odvážnejšie kombinácie a pútavým príkladom sú samotné celebrity.

Sladká ružová

Síce žiadne prekvapenie, ale jednou z najobľúbenejších letných farieb na nechtoch je sýta ružová. Nicki Minaj ňou doladila svoj (až príliš) ružový look, ostatné dámy takýmito pútavými nechtami skôr svoj outfit ozvláštnili. Keri Hilson sa nebála zladiť ružové nechty a sýtožlté šaty a tou istou cestou sa vydala aj Beyonce. Ak ste teda doteraz nad kombináciou týchto letných farieb váhali, dámy so šoubiznisu ukázali, ako na ňu môžete vyzrieť.

Ružové nechty sa hodili aj Eve Longorii, ktorá nimi dodala punc leta čiernym koktejlkám, trochu glamouru vďaka laku na nechtoch získala aj Selena Gomez v šatách nevýraznej modrej farby.

Červená istota

Červený lak je síce istotou ženského looku, a tak nie je divu, že vo veľkom dostáva priestor aj toto leto. Miley Cyrus i Nicole Scherzinger ho umne skombinovali s tmavými šatami, čo mu dalo príležitosť nádherne vyniknúť.

Na zelenú ideme!

Zelenej farbe ako tajnému tromfu tohto leta sme sa už venovali. Z módy je však iba krôčik ku kozmetike a Leona Lewis ukázala, že poriadne zelené môžu byť aj nechty. V krásnej sýtej farbe nimi ozvláštnila svoje tmavé šaty a jasne dala najavo, že vie, čo sa nosí.

Voda a slnko

Ak by sme zelenú vymenovali za jednu z farieb leta, nemôžeme zabudnúť ani na modrú a žltú. Každá jedna charakterizuje leto vlastným spôsobom a pokojne nimi môžete osviežiť aj manikúru. Kobaltovú modrú ukázala na nechtoch Kesha, „nebíčkovo" jasnú zase Misha Barton. Žltou sa dokázala rozjasniť AnnaLynne McCord, s nádychom do oranžovej to vyskúšala Solange Knowles.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára