sobota 2. júla 2011

Netreba umelé riasy, stačí zopár trsov



Zvodný pohľad je výsadou každej ženy, ktorá sa ním môže popýšiť. Ak k vám ale príroda štedrá nebola, treba si vedieť pomôcť. Kozmetika veru na vavrínoch nespí a neustále ponúka zlepšováky, s ktorými môžete byť o trošku krajšia. Ak už teraz vrtíte hlavou, že na umelé mihalnice sa nahovoriť nedáte, zadržte. Je tu ešte jedna možnosť.


Riasy ako bábika

Nalepovacie mihalnice sú síce skvelou možnosťou, ako si vyčarovať celkom nový pohľad, no táto možnosť nie je pre každého. Výborným príkladom je napríklad Kim Kardashian, ktorú mnohí pasujú za „mihalnicový" sexsymbol. Vy sa však k týmto fanúšikom radiť nemusíte, pretože aj keď jej riasy sú dlhokánske, sýto čierne a poriadne výrazné, vám z toho všetkého môže vychádzať jedine to, že vyzerajú neprirodzene. Pravda je na jednej i druhej strane, pretože ako to už býva, každý má svoj vkus i názor.

Nenápadné vylepšenie

O tom, že každej žene sa páči niečo iné, vedia aj kozmetické firmy. Množstvo vychytávok ponúkajú odvážnejším milovníčkam krásy, no nezabúdajú ani na tie, ktoré si chcú udržať vzhľad prirodzenosti. Ak sa k nim radíte aj vy, nad umelými mihalnicami by ste hneď nemali lámať palicu. Existujú totiž jednotlivé trsy mihalníc, ktoré váš pohľad vylepšia celkom nenápadne, no za to naozaj efektívne.

Umelé trsy

Umelé trsy mihalníc sa aplikujú medzi vaše prirodzené riasy, no vôbec nimi netreba „prepchávať" celé oko. Mnoho žien uprednostňuje takéto vylepšenie iba vo vonkajšom kútiku oka a ide o spôsob naozaj šikovný. Na počkanie si tak vyčarujete o niečo zvodnejší pohľad, ktorý môže pripomínať aj efekt mačacích očí. Postará sa o to jemné predĺženie mihalníc po bokoch, čo pôsobí naozaj sexi..

Aplikáciu umelých trsov ponúka každý salón, no hravo ju zvládnete aj doma. Stačia vám trsy, lepidlo a pinzeta. Konček trsu namočíte do lepidla a vsunutie medzi vaše riasy. Ďalej nič vysvetľovať netreba, pretože to je celá aplikácia. Na rozdiel o lepenia celých mihalníc sa nemusíte obávať nadbytku lepidla či posunutia mihalníc, čo je veľkou výhodou. Pre viditeľný efekt vám postačia aj dva - tri trsy, ktoré po nalepení a zaschnutí ešte zvýrazníte špirálou. Váš nový sexi pohľad tak môže byť hotový do niekoľkých minút a už si len užívať obdivné pohľady mužov i žien. Tak čo, necháte sa nahovoriť?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára