sobota 2. júla 2011

Čo si muži všímajú, keď sme v plavkách?


Leto je obdobie, keď vypochodujete do zorného uhla všetkých mužov v úsporných bikinách a necháte sa rozpaľovať slnkom a ich pohľadmi. Čo ocenia muži, keď zhodíte sukňu, tričko a kúpete sa v mori, bazéne alebo záplave slnečných lúčov? Spoznajte, kde mu blúdia oči a či je IN napríklad také tetovanie nad pásom alebo radšej presvitajúce bradavky...


Detaily bokom

Majú slnečné okuliare, aby ste ani len netušili, kde vám prepaľujú svojimi očami plavky. Muži sú pôžitkári a čo si tu budeme hovoriť, nie každé telo ich zaujme. Kúpaliská ponúkajú značnú konkurenciu, a tak sa neuspokoja s výhľadom na mraky, ale popasú si oči na tom najlepšom, čo chodí po okolí. Ak striehnete, či vám nevykukla celulitída alebo nebodaj ešte nemáte nad členkami stopy po ponožkách, zbytočne sa ošívate. V plavkách muži obdivujú celok, na detaily nemajú ani vzdialenosť ani chuť. Ich fantázia ale pracuje tak intenzívne, až zvyknú sčervenieť.

Chumáčik alebo medzierka?

Aj takto sa pozerajú muži na vaše plavky. Dali ste si záležať na tohoročnom trendy strihu bikín a ich pritom zaujíma strih úplne iný. Mužské oko je zaostrené na dve hlavné kategórie. Či máte plavky po vychádzaní z vody prilepené na ohanbí a malá priehlbinka na mieste vašej vagíny naznačuje kvalitnú epiláciu, alebo im pred očami necháte znaky, že máte pod plavkami chlpaté ozdoby. Pásik? Chumáčik? Srdiečko? To si už dosnívajú. Pritom takto nehodnotia žiadni úchylní maniaci, ale všetci tí, čo vás spoza čiernych skiel pozorujú vychádzať z bazéna.

Erotike sa medze nekladú

Aj na Slovensku sa už mnohé odhodlajú opaľovať hore bez, ale pozor, narábate s dvojsečnou zbraňou. Po prvé vám muži nebudú hľadieť priamo na prsia, to by predsa bolo priveľmi okaté, budú iba škúliť a ženy vás ohovárať. Mimochodom, omnoho príťažlivejší ako explicitné odhalenie poprsia je pre muža úkaz, keď sa vám spod podprsenky vypúlia stopy po stuhnutých bradavkách. Stačí trochu chladnejšia voda a ste hlavnou plážovou atrakciou.

Pútačky a rušičky

Dnes už je out vyzerať v jednoliatej uniforme. Teda rozumejte s tetovačkou na krížoch a prepichnutým pupčekom, prípadne retiazkou na nohe. Ak chcete upútať muža, musíte byť originálna a nesnažiť sa splynúť s davom. plavky núkajú množstvo možností, ktoré môžete využiť, ale muži predovšetkým sledujú pózy. Čakajú či udržíte nohy spolu, ako vášnivo hráte volejbal, či lížete nanuk. Muži si všímajú veci, ktoré predovšetkým viac naznačujú, ako odhaľujú, a to je pravidlo, ktoré poháňa ich sonar. Takže spokojne do plaviek...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára