sobota 2. júla 2011

3 hravé účesy, ktoré navodia letný pocit


Aj keď dátum ešte nehovorí letnou rečou, počasie je celkom o inom. Vysoké teploty, slniečko nad hlavou a k tomu vyletnené outfity, to je znamením, že sa čas dovoleniek, oddychu a zábavy nezadržateľne blíži. Aby ste si tento príjemný pocit ešte umocnili, čo tak vohnať leto aj do vašich vlasov? Ponúkame vám niekoľko sexi účesov, ktoré vám navodia tú pravú atmosféru.


Uvoľnene stiahnutá

Čo vravíte na hrubšiu látkovú čelenku? Práve tento vlasový doplnok sa mnohým spája s letom, takže sa nebojte jeho silu využiť už teraz. Vďaka čelenke môžete dlhé vlasy nafingovať do kratšieho šik účesu, a to celkom jednoducho. Do vlhkých vlasov votrite produkt na zväčšenie objemu, presušte fénom a jemne rozstrapaťte prstami.

 Na hlavu si nasaďte hrubšiu elastickú čelenku (najlepšie tmavšej farby) a vzadu si vlasy zopnite gumičkou do nízkeho chvosta. Zatiahnutím smerom nahor vytvoríte potrebný tvar vlasov na úrovni brady a prstami si ešte mierne povytiahnite niektoré pramienky. K tomuto účesu, ktorý zvládnete za pár minút, sa skveli hodí dymové líčenie očí alebo naopak iba rozžiarená tvár ružovou na líčkach i na perách. Rozhodnite už podľa príležitosti, na ktorú sa chystáte.

Vyčesaná dohora

Určite máte rada účesy, ktoré nezaberú veľa času a vyzerajú nadmieru efektne. Takým je aj vysoký drdol, ktorý tento rok slávi poriadny comeback. Aspoň na chvíľu preto zabudnite na vlasy, ktoré sa vám hrdo pýšia na zadnej časti hlavy. Tentoraz pôjdeme ešte vyššie a uvidíte, že aj s týmto odvážnym účesom budete vyzerať skvelo.

 Vlasy si uchyťte do vysokého chvosta (a vysokým myslíme na hornú časť temena), zoberte do rúk nejaké sponky a vlasy obkrúťte okolo gumičky. Dôkladne ich uchyťte, sponky rafinovane ukryte pod vlasy a prstami povytiahnite vlasy s uhladeného drdola. Vytvorte si na hlave pomyslené „hniezdo" a práve ste sa trafili do jedného z najobľúbenejších vlasových trendov roka.

Vlnitý objem

Účesy hrajúce objemom sú pre navodenie letnej atmosféry tým pravým, preto sa nebojte vyskúšať aj trochu vylepšený účes pol na pol. Skvelo sa hodí aj na večernú príležitosť, takže sa s jeho prípravou trochu pohrajte. Znova do vlhkých vlasov naneste prípravok na zväčšenie objemu, vyfénujte ich v predklone a prehoďte dozadu.

 Do ruky zoberte kulmu a náhodné hrubšie pramene sčasti natočte. Nebojte sa meniť smer a veľkosti prameňov, nedokonalé vlny sú momentálne veľmi moderné. Na koniec si urobte polovičný chvost, no urobte ešte o jeden krok viac ako Angelina. Výrazne zväčšite objem vlasov na temene a váš natočený účes pol na pol bude ešte štýlovejší.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára