sobota 2. júla 2011

Rozmaznajte svoju pleť pravým zlatom


Keď vyslovíme názov jedného z drahých kovov - zlato, vo väčšine prípadov sa nám v mysli vybavia šperky. No v súčasnosti sa už zlato začína čoraz viac spájať aj s kozmetikou..

 O žiadnu novinku pritom nejde. Zlatý prášok používali na skrášlenie napríklad Egypťania už v staroveku. Tým, čo sa chcú vyhnúť skrášľovacím chirurgickým zázrakom, ponúka kozmetický priemysel produkty s obsahom drahých zložiek, ktoré sľubujú divy. Ak túžite po profesionálnej a vysoko účinnej pleťovej starostlivosti s viditeľnými účinkami, nechajte sa zlákať napríklad už aj omladzujúcou masážou 24-karátovým zlatom.

Účinky zlata na pleť

Tento kov určite nie je lacnou záležitosťou, no ak ide o pleť, šetriť by sa nemalo. Pôsobenie prípravku so zlatom pleť rozžiari a keďže čiastočky tohto kovu pôsobia aj ako antioxidant, celkom úspešne spomaľuje proces starnutia. Účinok zlata sa ešte zvyšuje v kombinácii s inými látkami, ktoré kozmetické prípravky obsahujú. Aktívne zlato alebo čistý zlatý extrakt dodáva pleti zdravú farbu a jas.

 Vzácna zmes zlata, platiny a striebra maximálne vycibrí pokožku. Táto zložka sa najčastejšie využíva v ošetrujúcich prípravkoch určených pre zrelú pleť. Regeneruje, vypína a rozjasňuje, znižuje výskyt a viditeľnosť jemných liniek a vrások, pričom uzatvára v pleti vlhkosť. Môžete vyskúšať krém s prímesou drobných zlatých mikročiastočiek alebo novú procedúru, ktorá sa postupne uvádza do luxusných salónov.

Masáž zlatom

Aj keď to znie neuveriteľne v dnešnej dobe si môžete naozaj dopriať aj to. Toto exkluzívne ošetrenie rozmaznáva pleť pomocou lístkov 24-karátového zlata. Ak hľadáte dokonalú omladzujúcu pleťovú starostlivosť, je to pre vás to pravé. Najskôr vám pleť dôkladne vyčistia, spravia peeling a potom priamo na vyčistenú pleť nanesú zlaté 24-karátové pláty, ktoré pomocou emulzie vmasírujú do pokožky.

 Po ošetrení ešte doprajú pleti na prekrvenie masku, kedy môžete pocítiť jemné mravenčenie. Neľakajte sa, je to iba preto, že vaša pleť sa naozaj prekrvuje. Po procedúre bude pleť nádherne rozžiarená. Súčasťou tohto luxusného ošetrenia je masáž rúk, obklady očí a pier či akupresúra uší. Celá táto procedúra uvoľňuje z tváre napätie, spevní pleť a vyhladí mimické linky. No povedzte, neoplatí sa zainvestovať?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára