sobota 2. júla 2011

3x výrazné líčenie pre blondínky


Naozaj sú ženské blond vlasy takou výhrou? U mužov možno áno, ale viaceré blondínky by vedeli pomenovať zopár nedostatkov. Okrem tradičných predsudkov či vtipov na ich adresu je tu ešte jedna malá komplikácia, ktorú musia znášať samy pred zrkadlom. Výraznejší mejkap je pre ženy so svetlým lookom výzvou a nie vždy musí dopadnúť na jednotku...


Treba sa farieb báť?

Ženy s blond vlasmi sa sýtejších farieb boja z dôvodu, aby „neprepálili" celkový vzhľad. Výrazné oči môžu oproti svetlým vlasom pôsobiť príliš nápadne a možno až silene, no nemusí to tak byť vždy. Ak z kozmetického repertoáru vyradíte čiernu, šedú a podobné tmavé odtiene, výrazný mejkap vám môže pomôcť k potrebnému výrazu.

1. Do ružova

Keď začneme ružovou, asi nikoho neprekvapíme. S blondínkami sa táto farba prirodzene spája, no nič zlé v tom nehľadajte. Ružová a jej odtiene jednoducho bledému looku svedčia a vedia to milióny blondínok po celom svete. Aj keď bledé, jemné či nenápadne sfarbené očné viečka robia svoju službu, nebojte sa na ružovú trochu pritlačiť. Zvýraznite ňou horné viečka, do vonkajších kútikov aplikujte ešte sýtejšiu purpurovú a pridajte aj linky v tejto sýtej farbe. Čierna maskara na záver a máte prvý výrazný mejkap, s ktorým zostanete stále tou nežnou blondínkou.

2. Do modra

Ak vám nechýba odvaha, čo tak modré tiene? Tie patria k najobávanejším kozmetickým výdobytkom a treba s nimi narábať skutočne opatrne, no ak sú však vaše vlasy žiarivej blond farby, ničoho sa nebojte. Zvodný blond mejkap si vyčarujete veľmi jednoducho. Krásnu „vodovú" modrú naneste v sýtej vrstve okolo celého oka, presne podľa fotografie a dolaďte ružovým leskom na pery a čiernou maskarou. Jednoduché a účinné!

3. Do zelena

Pre ženy, ktoré rady experimentujú s farbami máme ešte jeden hravý tip. Svedčí nielen blondínkam, ale i červenovláskam a brunetkám. Zaobstarajte si žlté a zelené tiene a hra sa môže začať. Do vnútorného kútika naneste výrazne žltú, stred viečka zafarbite do jemne zelenej a na vonkajšej strane viečka intenzitu zelenej zosilnite. Súhra týchto jarných farieb vytvorí krásny farebný prechod a s čiernou maskarou máte výrazný mejkap, s ktorým budete vyzerať nádherne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára