nedeľa 23. októbra 2011

Vynovený pohľad s 3D mihalnicami


Dlhé, husté a vytočené - kto sa môže pochváliť takýmito prirodzenými riasami? Ruku zdvihla zrejme len malá hŕstka žien a tie ostatné sa snažia nedokonalé mihalnice doladiť špirálou. Ak chcete ešte lepší efekt, ako vie ponúknuť čierna farba z kefky, máte možnosť umelých mihalníc, ktoré však pre mnohých nielen podľa názvu, ale aj na pohľad pôsobia umelo. Čo teda robiť? Môžete vyskúšať obľúbenú techniku 3D mihalníc.

Čo je to 3D technika?

O 3D mihalniciach ste už mohli počuť pomerne veľa, lebo ide o jednu z novších a zároveň aj najobľúbenejších metód predlžovania mihalníc. Jej tajomstvom je aplikovanie umelej mihalnice priamo na tú prirodzenú, a to kus po kuse. Časovo i finančne je síce táto technika náročnejšia než nalepenie celého radu mihalníc, no za investovaný čas a peniaze by ste mali získať prirodzene vyzerajúci pohľad.


„3D mihalnice som prvý raz vyskúšala pred kamarátkinou svadbou a odvtedy chodím na dopĺňanie pravidelne. Pokus vyšiel na jednotku, moje oči vyzerajú absolútne prirodzene a ľudia ma chvália, ako je možné, že mám také výrazné a dlhé riasy," priznala obchodníčka Nika.



Aké sú 3D mihalnice?

Aplikovanie týchto mihalníc by ste mali nechať na odborníka. Na internete síce objavíte lákavé sady za oveľa nižšiu sumu, lenže profesionálny prístup je pre prirodzený pohľad základom. Mihalnice sú dostupné v rôznych hrúbkach, dĺžkach a materiáloch, pričom tie pravé pre vás vyberá kozmetička. Je dôležité, aby boli takmer identické s tými vašimi a aby ste nemali ťaživý pocit na očiach.

3D mihalnice sú vyrábané z prírodných materiálov a lepidlá, ktorými sa aplikujú na vaše mihalnice sú iné ako tie, ktoré sa používajú pri lepení trsov či celých radov mihalníc. Schnú veľmi rýchlo, sú celkom nenápadné a čo je dôležité, aplikujú sa na mihalnicu a nie na pokožku. Preto sú 3D mihalnice vhodné aj pre citlivé oči.

Ako dlho vydržia?

Trvácnosť 3D mihalníc záleží od vašich prirodzených mihalníc a takisto od vašej starostlivosti. S vypadnutou prirodzenou mihalnicou prichádzate aj o jej 3D nadlepenie a vyrastá vám nová mihalnica. Práve preto je vhodné chodiť na pravidelné dopĺňanie, no ak už 3D mihalnice nechcete, stačí počkať, kým postupne vypadajú. Vo všeobecnosti sa však udáva, že 3D pohľad je vhodné čiastočne dopĺňať asi každé 3 týždne.

Môžete ich líčiť a takisto s nimi zaobchádzať ako so svojimi prirodzenými. Pozor však na neopatrné odličovanie a drsné zaobchádzanie napríklad pri umývaní.


Salón vyberajte dôkladne

Ak teda máte dostatok financií a vynovený pohľad vás láka, za vyskúšanie to určite stojí. Veľký pozor si však dajte na salón či kozmetičku, ktorej svoje oči zveríte. Práve jej práca totiž rozhoduje a na vlastnej koži to posítila naša čitateľka Mirka.



„3D mihalnice sa u mňa spájajú s veľkou nespokojnosťou, ale viac to bola nespokojnosť s kozmetičkou než so samotnými mihalnicami. Okrem toho, že ma dotyčná dáma nechala 25 minút čakať, tak bola dosť necitlivá, čo je pri procedúre s očami samo o sebe zlé. Pravdepodobne kvôli svojmu meškaniu sa potom tak ponáhľala, že mi riasy polepila za necelých 40 minút. Pritom mam z viacerých salónov potvrdené, že tá procedúra trvá 1,5 - 2,5 hodiny podľa počtu vlastných rias.

O kvalite jej práce vypovedá aj to, že prvé riasy sa začali odlepovať už po dvoch dňoch, pričom predĺženie by malo vydržať minimálne 1 - 2 týždne. Nakoniec to dopadlo tak, že som sa ich sama snažila zbaviť a robila som všetko pre to, aby som ich na očiach nemala. Na druhej strane - prvý deň vyzerali mihalnice celkom pekne. Predĺžené rozhodne boli, hoci efekt hustých rias ako z reklamy by som asi nikomu neradila očakávať. Tým, že ide o lepenie riasy na riasu, tak ak je váš základ "poredší", predĺžením ich určite nezahustíte.

Takže zhrnuté a podčiarknuté - jednoznačné áno alebo nie na predlžovanie rias povedať nemôžem. Až ma tento šok prejde, tak to možno zvážim a risknem ešte raz. Určite však nie na danom mieste..."

Máte aj vy nejaké vlastné skúsenosti s 3D mihalnicami?

wanda.atlas.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára