nedeľa 23. októbra 2011

Čo o vás prezrádza tvar vašich pier?



Tvár toho prezradí skutočne veľa, no teraz nebudeme vravieť o dobre známej mimike. Okrem nej nás prezrádza aj čosi iné, napríklad taký tvar pier. Možno na podobné charakteristiky vôbec nedáte a možno áno, ale jedno je isté - odhaľovanie vášho charakteru analyzovaním tváre môže byť celkom zábava. Tak prečo to neskúsiť?

Plné pery

Pomôžme si celebritnými tvárami, ktoré poznáme takmer všetci. Plné pery propaguje napríklad Scarlett Johansson a ak sa jej tie vaše podobajú, spadáte do rovnakej kategórie.

Plné pery sú veľmi často predmetom obdivu, či dokonca až závisti a bez pochyby sú tým, čo ľuďom pridáva na sexepíle. Zrejme aj vďaka tomu sú ľudia s plnými perami označovaní za sebaisté osobnosti sršiace dôverou a schopnosťou efektívne riešiť zložité situácie. Okrem toho sú často zábavnými osobami, ktoré vedia, čo slovo zábava znamená. K úsmevu dokážu primäť aj ľudí naokolo, a to je jedna z ich najsilnejších vlastností.




Úzke pery

Predstaviteľkou úzkych pier je napríklad Carrie Underwood, no pokojne môžu byť vaše ústa ešte užšie. Dolná pera rovnako tenučká ako tá horná nie je ničím výnimočným, no ako sa dočítate, značí veľmi pozitívne vlastnosti.

Pery bez výrazného objemu sú znamením pokojnej a vyrovnanej osobnosti, ktorej neujdú ani tie najmenšie detaily. Často sleduje situáciu iba z diaľky, no presne rozozná čas, kedy do nej vkročiť. Možno vám tieto vlastnosti znejú ako hanblivosť či plachosť, ale nenechajte sa pomýliť. Ľudia s úzkymi perami vraj dokážu práve vďakasvojmu dobrému úsudku vyjsť zo zložitých situácií či debát ako víťazi. Ktýmto vlastnostiam ešte pridávame, že ide o milujúcich a príjemných ľudí.

Srdcové pery

Hayden Panattiere ukazuje, aké sú to pery v tvare srdca. Výrazná je najmä horná pera, ktorá je pekne vykrojená a tým spolu s dolnou vytvára pomyselný tvar srdca.

Ľudia s takýmito perami sú v prvom rade označovaní ako šťastní, no potrebujú na to dostatok lásky a náklonnosti.Ľudia okolo nich sú pre nich dôležití, no pri riešení situácií dokážu byť prekvapivo nezávislí. Nositelia srdiečkových pier sú takisto sú veľmi vnímaví a zároveň i citliví.




Pery smerom dole

Pery, ktoré sa bez úsmevu otáčajú smerom dole, má napríklad Natalie Portman. Na prvý pohľad tak pôsobí smutným či vážnym dojmom, no aj v tomto prípade zdanie mierne klame.

Na pohľad tajomný človek so „spadnutým" úsmevom môže mnohých odradiť. Ak však nejde o prejav skutočného smútku, ale o prirodzený tvar pier, ide o priateľských ľudí. Často sa však spoliehajú sami na seba a za vlastnými rozhodnutiami aj stoja. Vraví sa, že v nich koluje kreativita a zmysel pre krásu, takže spadnuté kútiky by nemali byť mínusom.

Tak čo, sadla na vás charakteristika podľa vašich pier?

wanda.atlas.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára