sobota 8. októbra 2011

Guerlain Parure Extreme Make-up


 Dnešným objektom je produkt jednej z nesporne najuznávanejších kozmetických značiek, skvelého Guerlain. Je načase si ujasniť, že títo majstri kozmetického remesla nevymysleli len legendárny bronzer Terracota, ale majú za sebou ďalšie, rovnako úspešné výsledky.

 Mejkap Parure Extreme je ľahko zamilovateľný už len vďaka luxusnému zlatému flakónu, ktorý na prvý pohľad napovedá o obsahu vyššej triedy. Objem 30 ml je veľmi slušný základ pre váš kozmetický kufrík. Samotný mejkap sa pýši ochranným faktorom SPF 25, ktorý jednoznačne odrazí nebezpečné lúče od vašej tváre, jedinou nevýhodou je, že všeobecne produkty obsahujúce vyšší SPF, robia vašu tvár na fotografiách svetlejšie. Naopak veľmi dobrou správou tohot mejkapu je jeho výborná roztierateľnosť a následný efekt.

Výsledok je matný, napriek tomu však veľmi prirodzený a porovnateľný s air brush. Nezaťažuje pleť a mikročasticami ju rozjasní aj pri akokoľvek náročnom ráne. Mejkap Je vytvorený tak, aby sa prispôsobil teplote tela, vonkajším podmienkam či stresu. Pre nás je ale dôležité, že bez najmenšej úpravy vydrží perfektne po dobu ôsmich hodín a po ľahkom prepudrovaní v problematických zónach s ním prečkáte celý pracovný deň. mejkap má stredné až silné krytie a ako bonus, je vodeodolný. S výberom zo škály odtieňov vám poradia pracovníčka vašej najbližšej parfumérie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára