pondelok 5. septembra 2011

Nové nápady pre večerný make-up


Sú príležitosti, kedy vaša bežná overená kompozícia líčenia nepostačuje. Stará dobrá maskara, balzam na pery a ružovkasté líčka sú síce základom, ktorý vašej tvári dodá nový život, ale niekedy musíte siahnuť na make-up silnejšieho kalibru..

Je to najmä vtedy, keď mesto zahalí noc a vy chcete žiariť vo svetle sviečok možno aj s výrazným nádychom exkluzivity. Aby ste sa stali kráľovnou večierkov, inšpirujte sa našimi radami, ako dosiahnuť dokonalý večerný make-up.

Všetko potrebné na začiatok

Na začiatok si preto uvedieme niekoľko skutočností, ktoré musíte zvážiť predtým, ako sa pustíte do svedomitej prípravy.

1.Príležitosť: Je prirodzené, že si na letný piknik zvolíte úplne iný typ líčenia ako na firemný večierok alebo divokú diskotéku. Je potrebné zvážiť, čo sa hodí na konkrétnu príležitosť.

2.Ročné obdobie: Leto vyžaduje ľahší make-up, zima zasa volá po dramatickosti. Aj z praktického hľadiska je jasné, že pri takýchto teplotách by nám v lete dymové líčenie dlho pokope nevydržalo.

3.Voľba šiat: Líčenie musí korešpondovať so šatami, ktorými sa chystáte očariť okolie. To, čo je najlepšie ku elegantnému kostýmu, nemusí, dokonca s určitosťou môžeme povedať, že nesadne ako líčenie ku nežným ľahkým ružovkastým šatám.

4.Čas na prípravu: Nepremýšľajte len nad osudným večerom, ale aj tým, čo mu bude predchádzať. Pre istotu si nachystajte vopred všetko potrebné. Kombinácie šiat a topánok či rôznych typov líčenia skúšajte radšej deň vopred, aby ste predišli katastrofe zo stresu. V daný večer už nech je všetko potrebné prichystané vo vašej izbe.

Keď už máte vo všetkom poriadok, dostávame sa k samotnej príprave na exkluzívny večer. Tu sú najnovšie vychytávky pre výzor hodný dámy.

Lesk na viečkach

Nie, nepomýlili sme sa a nemyslíme lesk na pery. Teraz môžete očariť parketových levov aj leskom na očiach, či už na horných alebo na dolných viečkach. Len naneste na trochu čistého a hlavne nelepivého balzamu. Ak túžite po troške romantického výrazu, naneste si na viečko ako bonus jemnú vrstvičku ružového lesku. A tento lesk aplikujte aj na pery. Len opatrne, aby ste sa netrblietali až príliš.

Plné šťavnaté pery

Intenzívny lesk je rovnako horúcim trendom aj v spodnej časti tvári - konkrétne na perách. Pre zmenu, namiesto jedného lesku tento raz použite dva. Naneste na pery malú škvrnku horúcej ružovej alebo červenej a potom na ne navrstvite silný a trvácny lesk. To posunie vaše pery do ďalšieho levelu a odľahčí ich lepšie ako hrubá vrstva červeného rúžu.

Líca plné drámy

Lícnym kostiam nezaškodí trochu retra. Širokým štetcom naneste namiesto púdru krém, ktorý zabezpečí stálosť odtieňa. Farba sa vám do pokožky doslova nasaje. Naneste ju po celej dĺžke priehlbiny pod lícnymi kosťami až k ušiam. Glam-rockový look máte zabezpečený.


Lem všade naokolo

Horúcim lookom posledných módnych prehliadok sú oči olemované čiernou linkou po celej dĺžke zvrchu aj zospodu. Nič viac nie je potrebné. Pohľadu to bude dodávať vábivý a záhadný šmrnc počas celého večera.
Objavte najlepšie triky, aby vám linka vydržala po celú noc.

Rozospatá princezná

Je to ako keby ste práve vstali z postele po večernej žúrke a zabudli sa v delíriu odlíčiť. Newyorskí maskéri hviezd tento look milujú. Aby ste ho dosiahli, najlepšie je použiť nerozmazávajúci sa krémový očný tieň, ktorý si rovnomerne rozotriete pod spodnými mihalnicami. Zafixujte to púdrovým tieňom s podobným odtieňom a do nočného klubu zaručene prinesiete niečo nové. Ak sa viete aj zasnívane zadívať do diaľky, máte to vyhraté.

Mihalnice ako z červeného koberca

Umelé mihalnice sú vecou, ktorá viditeľne separuje nás, obyčajných smrteľníkov, od slávnych celebrít. Nič nedodá očiam viac expresívnosti ako táto kozmetická pomôcka. Najťažšie je nasadiť ich tak, aby skutočne zapadali medzi vaše prirodzené mihalnice a nepôsobili umelo. Dobrým trikom je zobrať si len trsy a prilepiť si ich na vonkajší okraj oka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára