pondelok 5. septembra 2011

Unisex parfumy, ktoré sadnú vám aj jemu


Muži to síce nepriznávajú veľmi radi, ale tajne si od nás požičiavajú rôzne kozmetické prípravky. Krémy sú úplnou samozrejmosťou, k tomu prirátajme aj korektor na zakrytie prípadnej vyrážky, či váš dezodorant, s čím sa vám zrejme ani nepriznal. Ak si však požičia vašu vôňu, nemusí ísť o taký prehrešok, ako sa môže zdať. V ponuke je totiž dostatok unisex parfumov, ktoré sa zapáčia vám aj jemu. Nech sa páči, vyberte si...

Calvin Klein

Zrejme najznámejšou vôňou, ktorú si môžete s partnerom požičiavať, je Calvin Klein One. Táto vône sa po prvýkrát na trhu objavila už pred 17 rokmi a doteraz je veľmi obľúbenou. Okrem dobre známej sviežej One vône, je v ponuke aj jej čierna obdoba Be, ktorá je vôňou výraznejšia a intímnejšia. Každé leto prichádza značka CK aj s letnou edíciou toho unisex parfumu a vždy ide o summer vôňu plnú leta.

Bvlgari

Aj pod touto značkou nájdete niekoľko unisex vôní a jednou z najpopulárnejších je Bvlgari Black. Opäť parfum, ktorý sa už predáva roky, no na kvalite nestratil. Je charakteristický drevinovou vôňou, ktorú dopĺňajú teplé tóny vanilky, čaju a sladkého dreva. Táto kombinácia má evokovať mestské prostredie, víriaci prach a letné slnko, teda pohodu pre vás i jeho.

Salvatore Ferragamo

Citrusovú podobu dala unisex vôni značka Salvatore Ferragamo. parfum s názvom Tuscan Soul je na trhu len 3 roky, no už má svoje pevné miesto. Spojenie rastlín - toskánske slnečnice, kosatce a vlčie bôby dopĺňa svieži pomaranč a celok by mal vo výslednom efekte evokovať váš osobitý štýl.

Karl Lagerfeld

Ani svetu unisexových parfumov sa nevyhýbajú slávne mená. Svoje predstavy o vôni pre ženy a zároveň pre mužov zhmotnil Karl Lagerfeld v parfumoch menom Kapsule. Trojica vôní sa pohráva so sviežosťou (Light), s drevinami (Woody) a s kvetmi (Floriental) a každá jedna je špecifická.

Giorgio Armani Prive

Luxusná módna značka Armani má dobré meno aj vo svete parfumov a v roku 2009 prišla na trh so zaujímavou vôňou Cedre Olympe. Unisex parfum bol reklamovaný ako vôňa bohov a bohýň z Olympu a jeho špecifikom je, že sa v základe tejto vône nachádza aj smola. Spolu s drevinami a pomarančom však ide o zaujímavú kombináciu, ktorá zaujme.
wanda.atlas.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára