nedeľa 11. septembra 2011

Feromónové parfumy pre muža


Väčšina z nás už vie, že k pohlavnému styku u zvierat dochádza na základe pachov. Samičky vylučujú pach, ktorý samci dokážu vycítiť na veľmi veľkú vzdialenosť. Tak ako u zvierat je to aj u človeka. Tento pach nazývame feromónmi, ktoré sú vylučované formou potu alebo moču.

Na vnímanie feromónov nám neslúži nos ako taký ale jeho súčasť, ktorá sa volá Jacobsonov orgán.

Bohužiaľ v dnešnej dobe tieto feromóny sú potláčané kozmetickými prípravkami ako sú sprchové gély, parfumy a pod. Našťastie však moderná veda dokázala feromóny zachrániť. Dnes je už možné si zaobstarať parfum, ktorý ukrýva v sebe skryté feromóny.

Vkladajú sa do rôznych vôni, ktoré sú určené na prilákanie opačného pohlavia. Ich použitie je všestranné. Najčastejšie sú použité ako klasické parfumy na telo a oblečenie. Môžete ich však použiť do auta, kde si osviežite vzduch s nastriekaním pár kvapiek na sedadla a pod. Praktickým využitím je použitie vo  Vašom byte alebo dome. Ak máte svojho/u partnera/ku na sedačke tak takýto parfum dokáže niekedy zázraky.

Feromónový parfum pre muža Desire obsahuje príjemnú mužskú vôňu a nenechá žiadnu ženu chladnú. Vôňa je vyrobená z vonných tónov: grapefruit, list brezy, cyprus, šalvia, wetiwer. 100ml. Tento výrobok patrí medzi najpredávanejší tovar.

Feromónový parfum – Instinct – Na tejto vôni sa spolupodieľali francúzsky dizajnéri, ktorý vytvorili neodolateľnú vôňu. Je obohatená zmesou: santalového dreva, hrebíčku, fialiek, mandarínky, hrušky a medu. Všetky tieto vonné tóny dodávajú tomuto parfumu nádych erotiky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára