nedeľa 11. septembra 2011

Feromónové parfumy pre muža


Väčšina z nás už vie, že k pohlavnému styku u zvierat dochádza na základe pachov. Samičky vylučujú pach, ktorý samci dokážu vycítiť na veľmi veľkú vzdialenosť. Tak ako u zvierat je to aj u človeka. Tento pach nazývame feromónmi, ktoré sú vylučované formou potu alebo moču.

Na vnímanie feromónov nám neslúži nos ako taký ale jeho súčasť, ktorá sa volá Jacobsonov orgán.

Bohužiaľ v dnešnej dobe tieto feromóny sú potláčané kozmetickými prípravkami ako sú sprchové gély, parfumy a pod. Našťastie však moderná veda dokázala feromóny zachrániť. Dnes je už možné si zaobstarať parfum, ktorý ukrýva v sebe skryté feromóny.

Vkladajú sa do rôznych vôni, ktoré sú určené na prilákanie opačného pohlavia. Ich použitie je všestranné. Najčastejšie sú použité ako klasické parfumy na telo a oblečenie. Môžete ich však použiť do auta, kde si osviežite vzduch s nastriekaním pár kvapiek na sedadla a pod. Praktickým využitím je použitie vo  Vašom byte alebo dome. Ak máte svojho/u partnera/ku na sedačke tak takýto parfum dokáže niekedy zázraky.

Feromónový parfum pre muža Desire obsahuje príjemnú mužskú vôňu a nenechá žiadnu ženu chladnú. Vôňa je vyrobená z vonných tónov: grapefruit, list brezy, cyprus, šalvia, wetiwer. 100ml. Tento výrobok patrí medzi najpredávanejší tovar.

Feromónový parfum – Instinct – Na tejto vôni sa spolupodieľali francúzsky dizajnéri, ktorý vytvorili neodolateľnú vôňu. Je obohatená zmesou: santalového dreva, hrebíčku, fialiek, mandarínky, hrušky a medu. Všetky tieto vonné tóny dodávajú tomuto parfumu nádych erotiky.

pondelok 5. septembra 2011

Unisex parfumy, ktoré sadnú vám aj jemu


Muži to síce nepriznávajú veľmi radi, ale tajne si od nás požičiavajú rôzne kozmetické prípravky. Krémy sú úplnou samozrejmosťou, k tomu prirátajme aj korektor na zakrytie prípadnej vyrážky, či váš dezodorant, s čím sa vám zrejme ani nepriznal. Ak si však požičia vašu vôňu, nemusí ísť o taký prehrešok, ako sa môže zdať. V ponuke je totiž dostatok unisex parfumov, ktoré sa zapáčia vám aj jemu. Nech sa páči, vyberte si...

Calvin Klein

Zrejme najznámejšou vôňou, ktorú si môžete s partnerom požičiavať, je Calvin Klein One. Táto vône sa po prvýkrát na trhu objavila už pred 17 rokmi a doteraz je veľmi obľúbenou. Okrem dobre známej sviežej One vône, je v ponuke aj jej čierna obdoba Be, ktorá je vôňou výraznejšia a intímnejšia. Každé leto prichádza značka CK aj s letnou edíciou toho unisex parfumu a vždy ide o summer vôňu plnú leta.

Bvlgari

Aj pod touto značkou nájdete niekoľko unisex vôní a jednou z najpopulárnejších je Bvlgari Black. Opäť parfum, ktorý sa už predáva roky, no na kvalite nestratil. Je charakteristický drevinovou vôňou, ktorú dopĺňajú teplé tóny vanilky, čaju a sladkého dreva. Táto kombinácia má evokovať mestské prostredie, víriaci prach a letné slnko, teda pohodu pre vás i jeho.

Salvatore Ferragamo

Citrusovú podobu dala unisex vôni značka Salvatore Ferragamo. parfum s názvom Tuscan Soul je na trhu len 3 roky, no už má svoje pevné miesto. Spojenie rastlín - toskánske slnečnice, kosatce a vlčie bôby dopĺňa svieži pomaranč a celok by mal vo výslednom efekte evokovať váš osobitý štýl.

Karl Lagerfeld

Ani svetu unisexových parfumov sa nevyhýbajú slávne mená. Svoje predstavy o vôni pre ženy a zároveň pre mužov zhmotnil Karl Lagerfeld v parfumoch menom Kapsule. Trojica vôní sa pohráva so sviežosťou (Light), s drevinami (Woody) a s kvetmi (Floriental) a každá jedna je špecifická.

Giorgio Armani Prive

Luxusná módna značka Armani má dobré meno aj vo svete parfumov a v roku 2009 prišla na trh so zaujímavou vôňou Cedre Olympe. Unisex parfum bol reklamovaný ako vôňa bohov a bohýň z Olympu a jeho špecifikom je, že sa v základe tejto vône nachádza aj smola. Spolu s drevinami a pomarančom však ide o zaujímavú kombináciu, ktorá zaujme.
wanda.atlas.sk

Štíhlejšia vďaka doplnkom? Vieme, ako na to


Určite poznáte ten rozdiel - v spodnej bielizni nad sebou krčíte nosom, v rafinovane vybratom outfite už hýrite spokojnosťou. Nie je žiadnym tajomstvom, že správny výber oblečenia nám vie na počkanie vytvarovať postavu, ubrať nám z nechcených kilečiek a vie nás spraviť príťažlivejšími. Aby ste však túto módnu fintu dotiahli do úplnej dokonalosti, naučte sa vo svoj prospech využívať aj doplnky.

Bižutéria

Je pravdou, že masívna a veľká bižutéria púta pozornosť. Ak ste teda jej fanúšičkou, vždy myslite na to, že ňou zvýrazníte časť tela, na ktorú ju umiestnite. V zásade platí, že upozorňujeme na to, čo sa nám na nás páči, takže s týmto heslom „rozmiestňujte" aj bižutériu.

Čo sa týka náušníc, môžu vám pomôcť opticky zúžiť vašu tvár a ubrať z jej oblých tvarov. Celkom vám na tento účel postačia dlhé rovné náušnice, ktoré sa budú tiahnuť pozdĺž vášho krku. Podobnú službu, no na hornej časti tela urobí aj previazaný náhrdelník s malým uzlíkom a zúženou spodnou časťou. Opticky zužuje a uberá z objemu. Pri náhrdelníkoch myslite na to, že upozorňujú na vaše poprsie. Noste ich teda najmä vtedy, ak chcete odpútavať od spodnej časti tela, ktorou si nie ste taká istá.

Opasok

O opaskoch toho zrejme veľa hovoriť netreba. Sú dokonalými pomocníkmi pri tvarovaní postavy a zrejme ste si ním pomohli už aj vy. Vo všeobecnosti platí, že ak chcete dosiahnuť zoštíhľujúci efekt, treba opasok previazať cez najštíhlejšiu časť tela, teda nie presne na bokoch, ako je to bežným zvykom.

Zvýrazniť si ním pokojne môžete aj prsia, čím celkom jednoducho skryjete väčšie bruško, prípadne nechajte hrubší opasok skĺznutý na bedrách. Aj týmto spôsobom odpútate pozornosť od bokov. Takže hlavne skúšajte a uväzujte.

Taška

Doplnkom, ktorý so sebou máme za každých okolností, je taška alebo kabelka. Aj s ňou sa dá trošku počarovať a celkom na sto stačí malý fígeľ. Snažte sa nosiť tašku na tej časti tela, ktorá je vašou prednosťou. To znamená, že dámy s plnšími bokmi a stehnami by mali nosiť kabelku na pleci, tie so širšou hornou časťou tela skôr v ruke. Opticky zaváži aj tento trik, stačí ho len odskúšať.

Topánky

Nezabúdajte na to, že medzi doplnky sa radia aj topánky. Po opasku je to zrejme druhá vec, ktorá vám nesmierne pomôže pri skrývaní kíl a platí tu iba niekoľko pravidiel. Pre zoštíhlenie voľte vysoké topánky, ale pozor - opätky a nie platformy. Proti kilám hrá aj ostrá špička alebo v lete špica otvorená. Dôraz by ste mali klásť aj na farbu, ktorú si na nohy nazujete, pretože spolupráca pančušiek a topánok vie urobiť doslova divy.
wanda.atlas.sk

Ako vyčariť hollywoodsky úsmev


Kedysi sa ním mohli pochváliť len celebrity, dnes je dostupný takmer všetkým. Žiarivo biele zuby už nie sú doménou len bohatých a slávnych. Aké metódy teda existujú?

Klasické pasty – sú účinné?

Ťažko povedať. Ide o voľne dostupné pasty s označením „whitening“ alebo „bieliaci účinok“. V skutočnosti však len prinavracajú prirodzenú farbu vašich zubov. Pasta zuby postupne obrusuje a odstraňuje škvrny na nich, ale nedokáže zuby zosvetliť. Ak vám teda reklamy tvrdia opak, neverte im.
Cena: od 30 do 100 korún

Špeciálne pasty

Je to drahšia a účinnejšia alternatíva obyčajných bieliacich pást. Rozdiel je nielen v cene, ale aj v účinných látkach – tieto zvyčajne obsahujú karbamid peroxid, ktorý má bieliace účinky. Výsledný efekt pri správnom a pravidelnom používaní môže byť zosvetlenie až o jeden a pol odtieňa. Aj tu sa však obrňte trpezlivosťou – na výsledky si počkáte niekoľko mesiacov.
Cena: od 200 do 400

Bieliace gély

Predávajú sa ako sady, v ktorých nájdete bieliaci gél, aplikátory na nanášanie gélu a zubnú násadku alebo hmotu, ktorá kopíruje vaše zuby. U nás je známa napríklad Biela perla. Jej výhodou je použitie v pohodlí domova, no účinok nie je taký výrazný ako v prípade prúžkov. Gély sú najvhodnejšie pre zdravé, nepoškodené zuby, aby sa predišlo nerovnomernému vybieleniu.
Cena: od 200 do 600 korún

Prúžky

Zoženiete ich vo väčších drogériách, hypermarketoch a lekárňach. Bieliace prúžky na domáce použitie sú vhodné ak nehodláte zainvestovať do svojich zubov niekoľko tisíc korún a stačí vám vybielenie o niekoľko odtieňov. Zvyčajne sa predáva celá sada na jeden až dva týždne, na horné aj spodné zuby. Použitie prúžkov vám zaberie hodinu denne - ráno aj večer si ich aplikujete na pol hodinu. Výsledok – zosvetlenie o maximálne 5 odtieňov - by sa mal prejaviť už počas dvojtýždňového používania.
Cena: od 600 do 2.000 korún

Ambulantné bielenie

Je to najosvedčenejšia a najúčinnejšia cesta k žiarivému úsmevu, no zo všetkých spomenutých aj najdrahšia. O cene rozhoduje spôsob bielenia a výsledný efekt. Za hodinové sedenie a zosvetlenie až o deväť odtieňov preto zaplatíte niekoľko tisíc korún. Stomatológ vám na zuby nanesie špeciálny gél, ktorý v kombinácii s UV žiarením prinesie želaný efekt. Ďalším spôsobom je bielenie rozdelené do niekoľkých sedení. Zuby sú však po vybielení citlivé, preto k nim treba pristupovať šetrne.
Cena: od 4.000 vyššie

Ako dlho to vydrží?

V závislosti od spôsobu bielenia od niekoľkých týždňov po pár rokov. Biele zuby sa však nekamarátia s cigaretami, červeným vínom, čučoriedkami, zeleným čajom, kávou a potravinami, ktoré obsahujú veľa pigmentov. Na udržanie vybielených zubov je potrebné používanie pomocných prípravkov ako sú bieliace perá a zubné pasty.

Z receptára starých mám

Zdá sa vám, že po návrate z dovolenky máte belšie zuby? Nejde len o optický klam – kontrast zubov a pokožky. Pri plávaní či šnorchlovaní vaše zuby prichádzajú do kontaktu so slanou vodu, ktorá pomáha zuby bieliť. Naše staré mamy si pomáhali aj soľou, citrónovou šťavou a sódou bikarbónou. Tieto triky sú však poškodzujú sklovinu, a preto vám ich žiaden zubný lekár neodporučí.
wanda. atlas.sk

Tri základné požiadavky mastnej pleti


O mastnej pleti určite nesnívame, lenže keď sa už raz objaví, treba s ňou vedieť žiť. Vôbec totiž nemusí byť prekážkou vašej krásy, aj keď mnohé ženy ju za takú považujú. Ak si osvojíte tri základné pravidlá starostlivosti o mastnejšiu pleť, žiadne veľké problémy mať nemusíte.

Žiaden alkohol

Nech už máte pleť akéhokoľvek typu, jej pravidelné čistenie je úplným základom. V prípade mastnej tváre je však nepísaným pravidlom, aby ste sa poctivému čisteniu venovali nielen večer, ale aj ráno. Možno vám túto potrebu pripomínať netreba, pretože stav vašej pleti po zobudení si čistenie vyžaduje. Väčšinou býva dosť mastná a lesklá a samotná voda si s tým úplne neporadí.

Ráno i večer teda majte pripravené produkty na mastnejšiu pleť, ktoré rátajú s jej nedostatkami. Prichádzame k požiadavke číslo jeden, a tou sú produkty bez alkoholu. Síce ešte stále môžete zachytiť odporúčania, že alkohol pleť vysuší a zabráni mastnote, lenže dávno by ste mali vedieť, že nadmerné vysušovanie núti pleť k ešte výraznejšej tvorbe mazu. Aj na prípadné vyrážky či zväčšené póry používajte prípravky s alkoholom len veľmi opatrne, vysušte postihnuté miesto a ostatok pleti vyčistite jemnejšími prípravkami.

Ľahký krém

K mastnej pleti sa viaže ešte jeden mýtus, ktorý sa stále šíri - takáto tvár vraj nepotrebuje krém, pretože i tak je dosť mastná. Ani toto tvrdenie nie je celkom správne, i keď raz za čas si môžete odpustiť nočné krémovanie. Aj to by však malo byť iba ojedinelým trikom pri starostlivosti o pleť a nie pravidlom.
Krém je totiž zásobárňou vody, vitamínov a minerálov pre každý typ pleti, a tak je jeho prítomnosť veľmi potrebná. S ohľadom na typ pleti, treba vyberať vhodný produkt a v prípade mastnej pleti je tu požiadavka číslo dva - krém nemôže byť ťažký a mastný. Mal by mať ľahkú konzistenciu, ktorá nezaťažuje póry a neobsahuje veľa olejnatých zložiek. V takom prípade vašu pleť nabije potrebnými látkami a dopraje jej vlhkosť, ktorá zaisťuje svieži a prirodzený jas pleti.

Vreckovka plus púder

Aj so správnou starostlivosťou si mastná pleť presadzuje to svoje a počas dňa si môžete všimnúť lesknúce sa miesta. V takom prípade majte po ruke prvú pomoc vo forme odmasťujúcich obrúskov, ktoré pohltia nadbytočný maz, osviežia pleť a dodajú jej znova peknú a matnú podobu. Ak odmasťujúce obrúsky nepoužívate, zachráni vás aj obyčajná papierová vreckovka. Pritlačte ju na mastné miesta, nechajte ju vysať maz a na niekoľko hodín máte opäť matnú pleť.

V prípade, že obrúsky napustené odmasťovacím gélom neprichádzajú do úvahy kvôli líčeniu, naučte sa používať papierové vreckovky a púdre. Klasický detský je vhodný ako prvá vrstva pod mejkap a ak ju aspoň raz vyskúšate, uvidíte, že lesknutie sa bude oddialené aj o niekoľko hodín. Na nalíčenú tvár by ste mali používať aj transparentný púder, ktorý okrem zafixovania mejkapu zaistí aj matný vzhľad. Tento púder vám pomôže aj vtedy, ak si obyčajnou vreckovkou opatrne odsajete mastnotu z nalíčených miest. Ak nebudete vreckovku po tvári zbytočne šúchať, mejkap na dokonalosti nestratí a celkom postačí rýchle prepudrovanie. Požiadavkou číslo tri je teda duo vreckovka a púder.
wanda.atlas.sk

Vráťte vlasom ich predletnú formu


Leto nám síce na nejaký čas na kráse pridáva, vzápätí si to však berie späť aj s úrokmi. Priame slnko, letný vánok, slaná voda, chlórované bazény, to všetko sú úhlavní nepriatelia nielen zdravých vlasov. A my sa potom z letného jašenia musíme spamätávať aj niekoľko mesiacov.

Zahľaďte napáchané škody

A to myslíme doslova! Vlasy sú po letných mesiacoch rozštiepené, suché, mĺkve, krehké, chýba im lesk a farebná žiara. A to nemusíte ani dovolenkovať pri mori. Stačí pokrývku hlavy občas vystaviť prudkým slnečným lúčom a kvalita, ktorú ste si po celý rok starostlivo pestovali, je razom preč. Návrat k pôvodnému stavu nie je nemožný, vyžaduje ale vaše úsilie a čas. Aby vlasy čo najskôr ožili, budete ich musieť veľa rozmaznávať.

Návšteva kaderníčky

Tento krok je po lete jednou z nevyhnutností, ktorú svojim vlasom musíte dopriať. Čím skôr, tým lepšie. Končeky bývajú rozštiepené a akokoľvek vás rôzne vlasové produkty presviedčajú, zreparovať ich, aby boli opäť scelené, sa už nedá. Navyše sú suché a korienky ich už prirodzeným spôsobom nedokážu vyživovať. Ide o nezvratný jav, preto sa ich treba veľmi rýchlo zbaviť. Nezľaknite sa, keď vám kaderníčka ustrihne výrazne viac ako inokedy, po lete je to naozaj nutné. Vynahradia vám to evidentne oživené vlasy, ktoré sa pomaličky začnú vracať do svojej pôvodnej formy.

Zbohom vlasové spotrebiče

Veľmi prospešnú službu urobíte svojim zdevastovaným vlasom aj vtedy, keď na nejaký čas zabudnete na fény, žehličky, kulmy a podobné skrášľovače. Vlasy sa nimi upravujú prostredníctvom pôsobenia vysokej teploty, a to je teraz to posledné, čo potrebujú. Rozhodne ich preto týchto výdobytkov aspoň na čas ušetrite. Nechajte ich voľne vyschnúť a natočte ich na natáčky. Môžete si zaobstarať menšie na rozkošné kučierky, stredné na prirodzené vlny alebo tie najväčšie na dosiahnutie objemu. Takáto úprava je určite šetrnejšia, čím skrátite obdobie regenerácie letom vyčerpaných vlasov.

Embargo taktiež platí na rôzne extra silné tužidlá, laky, vosky, gély a iné tvarovacie a tužiace prostriedky. Tieto veci dajú vlasom skutočne zabrať a navyše po nich ani nepôsobia výnimočne prirodzene. Keď už fakt musíte, urobte výnimku a zakázané tvarovače použite ozaj len príležitostne. Zvoľte vždy ten najšetrnejší variant. Keď vlasy potrebujete rýchlo osušiť, urobte tak fénom nastaveným na stredne teplý vzduch.

Masky a zábaly

Nie je to nič povzbudivé, ale slnko vždy naruší proteínovú štruktúru vlasov a okradne ich o vlhkosť. Teraz je len na vás, aby ste im túto stratu veľmi rýchlo vynahradili. Čím suchšie tie vaše sú, tým viac vlhkosti im budete musieť v pravidelných intervaloch dávkovať. A verte, že v tomto smere nikdy nie je dosť. Zásobte sa preto regeneračnými šampónmi, maskami, balzamami a olejčekmi na končeky. Uvádzame zopár tipov ako postupovať:

* Vždy používajte šampón s obsahom látok, ktoré slúžia na regeneráciu poškodených vlasov
* Po umytí nechajte na vlasoch pôsobiť regeneračný balzam, a to minimálne desať minút
* Vlasy po zmytí netrite uterákom, ale ich nechajte chvíľu zabalené a voda nasiakne sama
* Vlhké vlasy nikdy nerozčesávajte, poškodili by ste ich ešte viac
* Na vlhké alebo aj suché vlasy použite olejček na končeky, zabráni ďalšiemu štiepeniu a dodá im potrebnú vlhkosť
* Raz do týždňa určite nevynechajte masku. Najlepšie je naplánovať si ju na víkend a nechať na vlasoch pôsobiť po celú noc. Zmiešajte 1 dl ricínového, kokosového, prípadne iného výživného oleja s jedným žĺtkom, dvomi polievkovými lyžicami medu a pár kvapkami citróna. Naneste na korienky a po celej dĺžke vlasov, zabaľte do plastovej čiapky a tenkého uteráka. Vlasy dostanú doslova reparačnú bombu.

Žite zdravo

Nielen pôsobenie zvonka, ale taktiež to, čo telu dodávame zvnútra, má výrazný vplyv na náš vzhľad. Preto by ste mali odľahčeniu podrobiť i vašu stravu a vlastne i celý životný štýl. Ak neustále fungujete na doraz, ste unavená a prežívate stres, verte, že v rovnakom stave bude aj vaša pokrývka hlavy. Snažte sa preto udržiavať svoj psychický stav na vyrovnanej úrovni, prospeje to nielen vlasom. Doprajte si dostatok oddychu a spánku.
Cigarety, alkohol, mastná a ťažká strava a podobné nezdravé pochutiny na kráse nepridávajú, to si buďte isté. A v našom rekonvalescenčnom procese by nemali mať žiadne miesto. Snažte sa preto konzumovať výlučne potraviny, ktoré sú zdravé a ľahké zároveň. Možno sa z toho v konečnom dôsledku budú tešiť i vaša pokožka a postava.

Nové nápady pre večerný make-up


Sú príležitosti, kedy vaša bežná overená kompozícia líčenia nepostačuje. Stará dobrá maskara, balzam na pery a ružovkasté líčka sú síce základom, ktorý vašej tvári dodá nový život, ale niekedy musíte siahnuť na make-up silnejšieho kalibru..

Je to najmä vtedy, keď mesto zahalí noc a vy chcete žiariť vo svetle sviečok možno aj s výrazným nádychom exkluzivity. Aby ste sa stali kráľovnou večierkov, inšpirujte sa našimi radami, ako dosiahnuť dokonalý večerný make-up.

Všetko potrebné na začiatok

Na začiatok si preto uvedieme niekoľko skutočností, ktoré musíte zvážiť predtým, ako sa pustíte do svedomitej prípravy.

1.Príležitosť: Je prirodzené, že si na letný piknik zvolíte úplne iný typ líčenia ako na firemný večierok alebo divokú diskotéku. Je potrebné zvážiť, čo sa hodí na konkrétnu príležitosť.

2.Ročné obdobie: Leto vyžaduje ľahší make-up, zima zasa volá po dramatickosti. Aj z praktického hľadiska je jasné, že pri takýchto teplotách by nám v lete dymové líčenie dlho pokope nevydržalo.

3.Voľba šiat: Líčenie musí korešpondovať so šatami, ktorými sa chystáte očariť okolie. To, čo je najlepšie ku elegantnému kostýmu, nemusí, dokonca s určitosťou môžeme povedať, že nesadne ako líčenie ku nežným ľahkým ružovkastým šatám.

4.Čas na prípravu: Nepremýšľajte len nad osudným večerom, ale aj tým, čo mu bude predchádzať. Pre istotu si nachystajte vopred všetko potrebné. Kombinácie šiat a topánok či rôznych typov líčenia skúšajte radšej deň vopred, aby ste predišli katastrofe zo stresu. V daný večer už nech je všetko potrebné prichystané vo vašej izbe.

Keď už máte vo všetkom poriadok, dostávame sa k samotnej príprave na exkluzívny večer. Tu sú najnovšie vychytávky pre výzor hodný dámy.

Lesk na viečkach

Nie, nepomýlili sme sa a nemyslíme lesk na pery. Teraz môžete očariť parketových levov aj leskom na očiach, či už na horných alebo na dolných viečkach. Len naneste na trochu čistého a hlavne nelepivého balzamu. Ak túžite po troške romantického výrazu, naneste si na viečko ako bonus jemnú vrstvičku ružového lesku. A tento lesk aplikujte aj na pery. Len opatrne, aby ste sa netrblietali až príliš.

Plné šťavnaté pery

Intenzívny lesk je rovnako horúcim trendom aj v spodnej časti tvári - konkrétne na perách. Pre zmenu, namiesto jedného lesku tento raz použite dva. Naneste na pery malú škvrnku horúcej ružovej alebo červenej a potom na ne navrstvite silný a trvácny lesk. To posunie vaše pery do ďalšieho levelu a odľahčí ich lepšie ako hrubá vrstva červeného rúžu.

Líca plné drámy

Lícnym kostiam nezaškodí trochu retra. Širokým štetcom naneste namiesto púdru krém, ktorý zabezpečí stálosť odtieňa. Farba sa vám do pokožky doslova nasaje. Naneste ju po celej dĺžke priehlbiny pod lícnymi kosťami až k ušiam. Glam-rockový look máte zabezpečený.


Lem všade naokolo

Horúcim lookom posledných módnych prehliadok sú oči olemované čiernou linkou po celej dĺžke zvrchu aj zospodu. Nič viac nie je potrebné. Pohľadu to bude dodávať vábivý a záhadný šmrnc počas celého večera.
Objavte najlepšie triky, aby vám linka vydržala po celú noc.

Rozospatá princezná

Je to ako keby ste práve vstali z postele po večernej žúrke a zabudli sa v delíriu odlíčiť. Newyorskí maskéri hviezd tento look milujú. Aby ste ho dosiahli, najlepšie je použiť nerozmazávajúci sa krémový očný tieň, ktorý si rovnomerne rozotriete pod spodnými mihalnicami. Zafixujte to púdrovým tieňom s podobným odtieňom a do nočného klubu zaručene prinesiete niečo nové. Ak sa viete aj zasnívane zadívať do diaľky, máte to vyhraté.

Mihalnice ako z červeného koberca

Umelé mihalnice sú vecou, ktorá viditeľne separuje nás, obyčajných smrteľníkov, od slávnych celebrít. Nič nedodá očiam viac expresívnosti ako táto kozmetická pomôcka. Najťažšie je nasadiť ich tak, aby skutočne zapadali medzi vaše prirodzené mihalnice a nepôsobili umelo. Dobrým trikom je zobrať si len trsy a prilepiť si ich na vonkajší okraj oka.